Grøn omstilling er kommet for at blive. Det stiller krav til, hvordan din virksomhed både nu og fremover arbejder med bæredygtighed som en del af jeres forretning. På dette kursus bliver du klædt på til at tænke bæredygtigt og spotte muligheder, der gearer din virksomhed til fremtiden.
Du lærer om:
Du får indsigt i og konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighed, så du både kan skabe en mere attraktiv profil for din virksomhed og samtidig finde de lavthængende frugter i form af besparelser på virksomhedens forbrug og dermed øge din konkurrenceevne.
Vibeke Fisker
Chefkonsulent hos IBC
Vibeke har en mastergrad i ledelses- og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School samt en mastergrad i læreprocesser - forandringsledelse og arbejdsmiljø fra Aalborg Universitet.
Hun har desuden en baggrund som leder i sundhedsvæsenet, hvilket har givet hende praktisk erfaring med arbejdsmiljø, kvalitetssikring, udvikling og projekter i en stor organisation.
Vibeke er IBC’s specialist i trivsel på arbejdspladsen, dvs. forandringsledelse, det relationelle område og lederens personlige udvikling. Hun har en dyb og opdateret teoretisk viden og den erfaring, som er en forudsætning for at koble teorier med ledelse i praksis. Endelig er hun en yderst vellidt underviser af deltagerne på hendes forløb.
Anders Nielsen
Chefkonsulent hos IBC
Anders er cand.mag i kommunikation og certificeret coach. Derudover har han en række andre certificeringer i DISC (PPA), TEAMS og TEIQ (emotionel intelligens) fra Thomas International, Belbins teamroller, Insights Discovery adfærdsprofiler samt Extended DISC.
Anders har i mange år arbejdet som leder i flere større internationale virksomheder, udover sin egen rådgivningsvirksomhed, med fokus på salg, ledelse og kommunikation.
Han er specialist i personlig udvikling og læring hos både ledere og medarbejdere, strategisk kompetenceudvikling i samarbejde med ledelse og HR på kundesiden samt design af virksomhedstilpassede forløb. Anders har gennem årene løst opgaver for blandt andet YouSee, GLS, PostNord, Easyfood, Caverion, ALDI og Danske Speditører (DASP).
Anders gør meget ud af, at undervisningen bliver personligt og brænder for forankring af værktøjer og processer. Hans personlige passion er at gøre værktøjer anvendelige i praksis, og fokus er derfor i lige så stor grad på den personlige og mentale del.
Se video med Anders her.
Kurset er for dig, hvis virksomhed mangler et sted at starte med bæredygtighed eller ønsker nogle konkrete metoder og værktøjer til at komme godt videre.
Bæredygtighed i praksis strækker sig over 4 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding
Der er undervisning i Kolding følgende dage i Kolding fra kl. 8.15 - 15.40
18. november
25. november
2. december
9. december
Der er undervisning i Kolding følgende dage i Kolding fra kl. 8.15 - 15.40
14. april
21. april
28. april
12. maj
Denne erhvervsrettede arbejdsmarkedsuddannelse er officielt anerkendt og delvist finansieret af Undervisningsministeriet. Har du en videregående uddannelse fra fx seminariet eller universitet skal du betale det fulde deltagergebyr: DKK 2437,- eksl. moms. Faglærte og ufaglærte kan få tilskud til arbejdsmarkedsuddannelser, og der kan være mulighed for at søge tilskud til transport, kost og logi og tilskud for tabt løn.
Er du selvstændig, kan du også søge om refusion, såfremt du tilhører AMU’s målgruppe, dvs. du er faglært eller ufaglært. Læs mere om Voksen- og Efteruddannelsesgodtgørelse. Prisen med tilskud er fra DKK 512,- momsfrit.
Følgende AMU-fag indgår i kurset:
49785 | Introduktion til bæredygtig omstilling | DKK 256 |
49893 | Cirkulær forretningsforståelse | DKK 256 |