17 verdensmåls-uddannelsen

Bliv uddannet i FN's 17 verdensmål og lær, hvordan du som leder kan bruge verdensmålene til at skabe fremdrift og gøre dem til en aktiv del af din virksomheds strategi og hverdag.
You cannot register to any session of this event
Tilbage til kurset

På uddannelsen lærer du om

Uddannelsen i de 17 verdensmål tager afsæt i din virksomheds hverdag. Her lærer du, hvordan du gør verdensmålene aktuelle og anvendelige i din kontekst, ligesom du ved en procesorienteret og innovativ tilgang bliver skarp på verdensmålenes formål og betydning i din hverdag. 

Du arbejder aktivt og selvstændigt med dit eget projekt ud fra teoretiske oplæg og med sparring fra underviseren og de andre deltagere. Et projekt, du kan implementere i din virksomhed efter endt uddannelse. Uddannelsen afsluttes med en præsentation af dit eget projekt, og du får et bevis for den afsluttede uddannelse. 

Du får med denne uddannelse:
 

  • en introduktion til de 17 verdensmål
  • en forståelse for verdensmålenes betydning for din virksomhed
  • et uddannelsesforløb tilrettelagt som en proces, hvor du arbejder med din egen organisation og analyserer og afdækker de verdensmål, du og din virksomhed ønsker at have fokus på
  • en række værktøjer til arbejdet med verdensmålene og implementeringen af dem
  • en plan for, hvordan du arbejder videre med verdensmålene efter endt uddannelse
  • interessante gæsteforelæsere, der præsenterer dig for forskellige organisationers og virksomheders strategier og håndteringen af verdensmålene. 

Dit udbytte og virksomhedens udbytte

Du får viden om og redskaber til at anvende verdensmålene i din hverdag som leder.

Derudover kommer du hjem med en plan for, hvordan de valgte verdensmål kan implementeres og blive en del af virksomhedens strategi.

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen er på 9 dage - opdelt i 4 moduler af 2 dage og 1 afsluttende præsentationsdag, og du tager uddannelsen over ca. 3 måneder. 

Det giver dig tid til at foretage undersøgelser i egen virksomhed og læse relevante artikler mellem modulerne. Uddannelsen afsluttes med en præsentation af dit færdige projekt for underviseren og en ekspert i FN's 17 verdensmål.

Underviserteamet bag

Vibeke Fisker

Chefkonsulent hos IBC

Vibeke har en mastergrad i ledelses- og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School samt en mastergrad i læreprocesser - forandringsledelse og arbejdsmiljø fra Aalborg Universitet.

Hun har desuden en baggrund som leder i sundhedsvæsenet, hvilket har givet hende praktisk erfaring med arbejdsmiljø, kvalitetssikring, udvikling og projekter i en stor organisation.

Vibeke er IBC’s specialist i trivsel på arbejdspladsen, dvs. forandringsledelse, det relationelle område og lederens personlige udvikling. Hun har en dyb og opdateret teoretisk viden og den erfaring, som er en forudsætning for at koble teorier med ledelse i praksis. Endelig er hun en yderst vellidt underviser af deltagerne på hendes forløb.

Dette er et virksomhedskursus

Dette er et virksomhedskursus, hvilket vil sige, at vi skræddersyr kurset til jer. Med virksomhedskurser tilpasser vi omfang og indhold til jeres virksomhed, og kurset kan afholdes hos IBC eller i jeres virksomhed.

Vi mødes, og afklarer jeres forventninger til uddannelsen. På baggrund af mødet fremsender vi et konkret tilbud til jer. Både møde og tilbud er selvfølgelig uforpligtende og uden omkostninger for jer.

Kontakt koordinator
Jannie Bruerberg Holm

+45 7224 1764
Mail: jbho@ibc.dk

 

virksomhedskurser

Målgruppe

Uddannelsen i de 17 verdensmål er for dig, som er leder eller måske udviklingsmedarbejder, som er interesseret i at få viden om og kompetencerne til at arbejde strategisk og praktisk med verdensmålene i hverdagen, så der bliver skabt fokus på verdensmålene, og de bliver en naturlig del af virksomheden. 

Praktisk info

17 verdensmåls-uddannelsen strækker sig over undervisningsdag(e), og udbydes i

Virkomhedskurser

Prøver

17 verdensmåls-uddannelsen strækker sig over undervisningsdag(e), og udbydes i

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.