FN's 17 verdensmål - workshop

Lær at arbejde strategisk med verdensmålene, så de bliver en aktiv del af din og virksomhedens dagligdag.
You cannot register to any session of this event
Tilbage til kurset

På uddannelsen lærer du om

På kurset bliver du klædt på til at anvende verdensmålene i praksis, og arbejder procesorienteret med at forstå og konkretisere de 17 verdensmål.

Derudover lærer du, hvordan din virksomhed kan arbejde bæredygtigt og hvilke elementer i værdikæden, der med fordel kan justeres på.

Varighed og indhold 

Kurset afholdes over flere dage eller som en workshop, der tager afsæt i din hverdag og virksomhedens behov. Indholdet og niveauet tilrettelægger vi derfor i samarbejde med udgangspunkt i dine og virksomhedens ønsker. 

Der arbejdes ud fra teoretiske oplæg, selvstændigt, i grupper og med sparring fra underviseren.

Forløbet kræver, at din virksomhed er indstillet på at arbejde aktivt med konkrete ideer, der kan implementeres i virksomheden.

Indholdet på kurset tilrettelægges i samarbejde og kan eksempelvis indeholde:

  • Introduktion til de 17 verdensmål.

  • Introduktion til bæredygtighedsmodeller og begreber.

  • En forståelse for verdensmålenes betydning for din virksomhed.

  • Et kursus/workshopforløb tilrettelagt som en proces, hvor I arbejder med egen organisation og gennem analyse og afdækning, finder de verdensmål, som virksomheden skal have fokus på.

  • Værktøjer til arbejdet med verdensmålene samt implementering.

  • En plan for, hvordan du arbejder videre med verdensmålene efterfølgende.

  • En gennemgang af din værdikæde fra leverandører til aftagere og hvordan CO2 belastningen kan mindskes.

  • Involvering af flere lag af virksomheden i arbejdet med verdensmålene.

Dit udbytte og virksomhedens udbytte

Du får viden om og redskaber til at implementere verdensmålene i din dagligdag samt en plan for, hvordan de valgte verdensmål kan implementeres og blive en del af virksomhedens strategi.

Kursusbeskrivelse

Kurset eller workshoppen tilrettelægges i samarbejde med afsæt i de behov, din virksomhed har.
Der kan indgå fast tilrettelagt undervisning, materialer, workshopdage mv.

 

Underviserteamet bag

Vibeke Fisker

Chefkonsulent hos IBC

Vibeke har en mastergrad i ledelses- og organisationsudvikling fra Copenhagen Business School samt en mastergrad i læreprocesser - forandringsledelse og arbejdsmiljø fra Aalborg Universitet.

Hun har desuden en baggrund som leder i sundhedsvæsenet, hvilket har givet hende praktisk erfaring med arbejdsmiljø, kvalitetssikring, udvikling og projekter i en stor organisation.

Vibeke er IBC’s specialist i trivsel på arbejdspladsen, dvs. forandringsledelse, det relationelle område og lederens personlige udvikling. Hun har en dyb og opdateret teoretisk viden og den erfaring, som er en forudsætning for at koble teorier med ledelse i praksis. Endelig er hun en yderst vellidt underviser af deltagerne på hendes forløb.

"Ledelsen havde i 2021 påbegyndt arbejdet med verdensmålene, og vi ønskede derfor at involvere alle medarbejdere således, at alle fik ejerskab i dem. Processen var meget enkel og berigende for os alle, og vi kan varmt anbefale Vibeke Fisker til virksomheder, der har behov for en facilitator til at forstå og udvælge sine verdensmål."

Ole Gustafsson

Managing Director / PE Redskaber

Ledelsen havde i 2021 påbegyndt arbejdet med verdensmålene, og vi ønskede derfor at involvere alle medarbejdere således, at alle fik ejerskab i dem.

Vi havde behov for at få alle medarbejdere introduceret til verdensmålene og en efterfølgende workshop. Vi blev af Vibeke Fisker fra IBC guidet professionelt gennem baggrund og formål med verdensmålene og kunne dermed udvælge de verdensmål, vi som virksomhed fokuserer på.

Processen var meget enkel og berigende for os alle, og vi kan varmt anbefale Vibeke Fisker til virksomheder, der har behov for en facilitator til at forstå og udvælge sine verdensmål.

Dette er et virksomhedskursus

Dette er et virksomhedskursus, hvilket vil sige, at vi skræddersyr kurset til jer. Med virksomhedskurser tilpasser vi omfang og indhold til jeres virksomhed, og kurset kan afholdes hos IBC eller i jeres virksomhed.

Vi mødes, og afklarer jeres forventninger til uddannelsen. På baggrund af mødet fremsender vi et konkret tilbud til jer. Både møde og tilbud er selvfølgelig uforpligtende og uden omkostninger for jer.

Kontakt koordinator
Jannie Bruerberg Holm

+45 7224 1764
Mail: jbho@ibc.dk

 

virksomhedskurser

Målgruppe

Kurset er målrettet virksomheder, der er interesseret i at få viden om og kompetencer til, hvordan man strategisk og praktisk kan arbejde med verdensmålene, så de bliver en naturlig del af virksomheden.

Praktisk info

FN's 17 verdensmål - workshop strækker sig over en eller flere dage efter aftale, og udbydes i I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

FN's 17 verdensmål - workshop, I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

Virkomhedskurser

Prøver

FN's 17 verdensmål - workshop strækker sig over en eller flere dage efter aftale, og udbydes i I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

FN's 17 verdensmål - workshop, I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.