Food Architect

Vil du lære at udvikle nye koncepter, services og produkter til fødevarebranchen? Food Architect uddannelsen stiller skarpt på helt konkrete værktøjer til at skabe udvikling med afsæt i kundens
Tilbage til kurset

På kurset bliver du god til

  • At arbejde i en innovationsproces
  • At arbejde med din helt rå og ubearbejdede idé i alle faser frem til det færdige produkt eller den færdige ydelse. Alle aspekter tages med i processen, fx systematisk afdækning af brugerbehov, udvikling af ydelser og forretningsmodeller og en plan for eksekvering.

Du kommer til aktivt og konkret at arbejde med brugerundersøgelser, interview, observationer og anden research.

 

  • Design thinking og Innovationsprocesser.
  • Metoder og værktøjer til at arbejde med innovation i fødevarebranchen, hvor følelser fylder meget i kundens valg.
  • Betydning af at sammentænke udvikling, salg og samarbejde.
  • Inddragelsen af kunder og leverandører i innovationsprocessen.
  • Løsning af helt konkret innovationsopgave i din virksomhed inkl. coaching fra eksperter.

Dit udbytte

  • Du lærer at agere i sammenhængskraften mellem innovation, målgruppe, samarbejde og salg.
  • Du bliver fagligt rustet til at tage det næste skridt i din karriere, mange Food Architecter har brug uddannelsen som springbræt til at få flere udviklingsopgaver.
  • Du lærer at være tryg i det ubehagelige vacuum, innovationsprocessen sætter dig i, hvor du i første omgang ikke kender retning, resultat eller bæredygtighed.

 

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed får en medarbejder tilbage fra uddannelse, der har bedre overblik over innovationsprocesser. Som Food Architect sikrer du dybde i innovationen samtidig med analyse af marked og produkt. Dybden og den sikre forretningsforståelse, du lærer, sikrer større træfsikkerhed i udvikling af nye produkter og markeder.

Efter forløbet vil din virksomhed – sandsynligvis – fremstå mere fokuseret med gennemarbejdede udviklingsprojekter.

Indhold

På uddannelsen til Food Architect skærper du dine evner til at imødekomme brugernes formulerede og ikke-formulerede behov. Du bliver klædt på til at skabe, styrke og støtte op om en konkret innovationskultur og skabe strategiske organisatoriske forandringer.

Food Architect uddannelsen er for dig, der arbejder i fødevarebranchen og uddannelsen er udviklet i samarbejde med en række fødevarevirksomheder og inddrager en række konkrete branchevilkår og –muligheder.

Du lærer at vende traditionel tankegang på hovedet. I stedet for at tænke fra jord til bord, kommer du til at tænke fra bord til jord.

 

Tilrettelæggelse

Undervisningen er tilrettelagt efter learning by doing og failing forward principperne. Undervisningsformen er interaktiv og praksisorienteret. På Food Architect uddannelsen arbejder du både selvstændigt og i grupper og du må forvente hjemmearbejde imellem modulerne.

Uddannelsen slutter med en mundtlig gruppeeksamen samt en individuel fremlæggelse.

Modul 2 er internat i udlandet.

 

Du kan se det fulde program her

"Food Architect var en kæmpe AHA-oplevelse!"

Leslie Lundehøj Jørgensen

Product Developer, Rynkeby

Food Architect var en kæmpe AHA-oplevelse, som jeg benytter til at udvikle ideer i min egen virksomhed, Rynkeby. Vi forlod vores trygge comfort zones og kom ud i verden for at møde forbrugerne og lytte til deres behov og ønsker, som er et nøglepunkt i Food Architect-uddannelsen. Det var sundt at forlade vores osteklokker på kontorerne og på den måde udvikle produkter udefra, fordi vi ofte udvikler produkter indefra efter vore egne ideer. At få vendt op og ned på alting er lærerigt. Blandt andet fordi vi var sat sammen i grupper af kursister med forskellige baggrunde.

Målgruppe

Du er praktiker og kan være indehaver, produktudvikler, forretningsudvikler, produktionsansvarlig, marketingsmedarbejder, salgsansvarlig, sælger, grossist, leverandør eller andet indenfor fødevarebranchen.
På Food Architect stilles der ikke krav om en akademisk baggrund.

Pris

DKK 27500,- ekskl. moms

Praktisk info

Food Architect strækker sig over 11 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Prisen dækker udgifter i forbindelse med kurset, dog ikke transport til/fra Rotterdam samt frokost og middag incl. drikkevarer ved opholdet i Rotterdam.

Food Architect, Kolding

Der er undervisning følgende dage kl. 09.00 - 17.00:

16. og 17. maj 2017 (den 16.5 kan der komme et aften arrangement)

24. maj Webinar (ikke obligatorisk)

12. - 16. juni  2017 – OBS! Udlandsophold i Rotterdam

23. og 24. august 2017

19. og 20. september 2017

12. oktober eksamen

 

Firmakurser

Workshops

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Food Architect strækker sig over 11 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Prisen dækker udgifter i forbindelse med kurset, dog ikke transport til/fra Rotterdam samt frokost og middag incl. drikkevarer ved opholdet i Rotterdam.

Food Architect, Kolding

Der er undervisning følgende dage kl. 09.00 - 17.00:

16. og 17. maj 2017 (den 16.5 kan der komme et aften arrangement)

24. maj Webinar (ikke obligatorisk)

12. - 16. juni  2017 – OBS! Udlandsophold i Rotterdam

23. og 24. august 2017

19. og 20. september 2017

12. oktober eksamen

 

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!