Food Architect

Vil du lære at udvikle nye koncepter, services og produkter til fødevarebranchen? Food Architect stiller skarpt på helt konkrete værktøjer til at skabe udvikling med afsæt i kundens forretning.
You cannot register to any session of this event
Tilbage til kurset

På uddannelsen lærer du om

  På uddannelsen til Food Architect skærper du dine evner til at imødekomme brugernes formulerede og ikke-formulerede behov. Du bliver klædt på til at skabe, styrke og støtte op om en konkret innovationskultur og skabe strategiske organisatoriske forandringer.

  Du lærer at vende traditionel tankegang på hovedet. I stedet for at tænke fra jord til bord, kommer du til at tænke fra bord til jord.

   

  Du bliver god til at arbejde i en innovationsproces, ligesom du arbejder med din helt rå og ubearbejdede idé i alle faser frem til det færdige produkt eller den færdige ydelse. Alle aspekter tages med i processen, fx systematisk afdækning af brugerbehov, udvikling af ydelser og forretningsmodeller og en plan for eksekvering.

  Derudover kommer du til at arbejde aktivt og konkret med brugerundersøgelser, interview, observationer og anden research.

  Værktøjer:

  • Design Thinking og innovationsprocesser

  • Metoder og værktøjer til at arbejde med innovation i fødevarebranchen, hvor følelser fylder meget i kundens valg

  • Betydning af at sammentænke udvikling, salg og samarbejde

  • Inddragelsen af kunder og leverandører i innovationsprocessen

  • Løsning af helt konkret innovationsopgave i din virksomhed inkl. coaching fra eksperter

  kursus 600x400

  Dit udbytte

  Du lærer at agere i sammenhængskraften mellem innovation, målgruppe, samarbejde og salg.

  Du bliver fagligt rustet til at tage det næste skridt i din karriere. Mange Food Architecter har brug for uddannelsen som springbræt til at få flere udviklingsopgaver.

  Du lærer at være tryg i det ubehagelige vacuum, innovationsprocessen sætter dig i, hvor du i første omgang ikke kender retning, resultat eller bæredygtighed.

  Virksomhedens udbytte

  Din virksomhed får en medarbejder tilbage fra uddannelse, der har bedre overblik over innovationsprocesser. 

  Som Food Architect sikrer du dybde i innovationen samtidig med analyse af marked og produkt. Dybden og den sikre forretningsforståelse, du lærer, sikrer større træfsikkerhed i udvikling af nye produkter og markeder.

  Efter forløbet vil din virksomhed – sandsynligvis – fremstå mere fokuseret med gennemarbejdede udviklingsprojekter.

  Tilrettelæggelse

  Undervisningen er tilrettelagt efter learning by doing og failing forward-principperne. Undervisningsformen er interaktiv og praksisorienteret. På denne uddannelse arbejder du både selvstændigt og i grupper, og du må forvente hjemmearbejde imellem modulerne.

  Uddannelsen afsluttes med en mundtlig gruppeeksamen samt en individuel fremlæggelse.

  Du kan få tilskud til kursusudgiften

  Små- og mellemstore fødevarevirksomheder i Danmark har mulighed for at søge tilskud til kompetenceløft gennem relevante tilskudsprogrammer. Hvis du vil vide mere om mulighederne, og have hjælp til at søge, kan du kontakte Dansk Fødevareakademi - det er gratis og uforpligtende.

  "Food Architect var en kæmpe AHA-oplevelse!"

  Leslie Lundehøj Jørgensen

  Product Developer, Rynkeby

  Food Architect var en kæmpe AHA-oplevelse, som jeg benytter til at udvikle ideer i min egen virksomhed, Rynkeby. Vi forlod vores trygge comfort zones og kom ud i verden for at møde forbrugerne og lytte til deres behov og ønsker, som er et nøglepunkt i Food Architect-uddannelsen. Det var sundt at forlade vores osteklokker på kontorerne og på den måde udvikle produkter udefra, fordi vi ofte udvikler produkter indefra efter vore egne ideer. At få vendt op og ned på alting er lærerigt. Blandt andet fordi vi var sat sammen i grupper af kursister med forskellige baggrunde.

  Dette er et virksomhedskursus

  Dette er et virksomhedskursus, hvilket vil sige, at vi skræddersyr kurset til jer. Med virksomhedskurser tilpasser vi omfang og indhold til jeres virksomhed, og kurset kan afholdes hos IBC eller i jeres virksomhed.

  Vi mødes, og afklarer jeres forventninger til uddannelsen. På baggrund af mødet fremsender vi et konkret tilbud til jer. Både møde og tilbud er selvfølgelig uforpligtende og uden omkostninger for jer.

  Kontakt koordinator
  Jannie Bruerberg Holm

  +45 7224 1764
  Mail: jbho@ibc.dk

   

  virksomhedskurser

  Målgruppe

  Food Architect-uddannelsen er for dig, der arbejder i fødevarebranchen. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med en række fødevarevirksomheder og inddrager en række konkrete branchevilkår og –muligheder.

  Du er praktiker og kan være indehaver, produktudvikler, forretningsudvikler, produktionsansvarlig, marketingsmedarbejder, salgsansvarlig, sælger, grossist, leverandør eller andet inden for fødevarebranchen.

  På Food Architect-uddannelsen stiller vi ikke krav om en akademisk baggrund.

  Praktisk info

  Food Architect strækker sig over en eller flere dage efter aftale, og udbydes i I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

  Prisen dækker udgifter i forbindelse med kurset.

  Food Architect, I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

  Virkomhedskurser

  Prøver

  Food Architect strækker sig over en eller flere dage efter aftale, og udbydes i I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

  Prisen dækker udgifter i forbindelse med kurset.

  Food Architect, I din virksomhed eller i lokaler hos IBC.

  Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.