Overnatning

Når du efteruddanner dig hos IBC, har du mulighed for at overnatte på en række dejlige hoteller

Det er blevet populært, at booke sit hotel gennem portaler såsom Booking.com, Hotel.com og Trivago.dk, da de ofte har de laveste priser og et godt overblik over mulighederne for overnatning. 

Se dine muligheder for overnatning her:

Hvis du booker hotelværelse direkte ved et hotel, så kan du på nogle hoteller opnå en rabat ved at oplyse, at du deltager i en uddannelse hos IBC Kurser og Konsulenthus. Se bookingkoder i nedenstående. 

First Hotel i Kolding

På First Hotel i Kolding bor du direkte i centrum - det er lige over for banegården, så det er nemt, når man kommer med toget, og hvis man skal fange en taxa. First Hotel har den pragtfulde slotssø som nærmeste nabo. Trapholt Museum, Koldinghus og Koldings sprudlende handelsgader er også lige uden for døren.

Book via firsthotels.dk og brug bookingkode: FHCSTATIND 

Comwell i Kolding

På Comwell er der masser af aktivitetsmuligheder: flere restauranter, bar, swimmingpool, sauna, solarium, billard, bordtennis og petanque-baner. Derudover findes der jogging- og cykelruter tæt ved hotellet i et dejligt skovområde.

 

 

Kolding Hotel Apartments

Ønsker du at bo i en lejlighed med skønne omgivelser ud til Kolding Slotssø og Koldinghus, har du mulighed for at bo på Kolding Hotel Apartments.

 

Scandic i Kolding

Med 10 minutters kørsel til IBC Innovationsfabrikken og beliggende lige ved motorvejen, finder du det helt nyrenoverede Scandic Kolding.

(Brug bookingkode: D000029089)

 

Park Hotel i Middelfart

I centrum af Middelfart ligger det smukke Park Hotel, som oprindeligt var et sygehus. Hotellet er placeret tæt på både banegården og byens hyggelige torve, og der er kun en kort spadsertur til vandet og den skønne udsigt ved Lillebælt.

 

Hotel Postgården i Fredericia

Med sin beliggenhed tæt på både havn og centrum er Hotel Postgården et godt valg for dig, der ønsker fred og ro. I hotellets restaurant serveres der klassisk dansk mad på den helt rigtige måde.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Bo i de smukkeste omgivelser på en fantastisk hyggelig kro med de bedst tænkelige faciliteter.

 

Fuglsangcentret i Fredericia

Med Fulgsangscentret får du et firestjernet kursus- og konferencecenter i smukke bygninger med gårdhave, restaurant, stor pool, sauna og egen terrasse. Her får du ro og stof til eftertanke. 

(Brug bookingkode: IBC2015)

 

Zleep Kolding

Zleep Kolding byder på overnatning i gåafstand til midtbyen og Legeparken som nabo. 

(Brug bookingkode: 72241665)

 

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!