Overnatning

Når du efteruddanner dig hos IBC, har du mulighed for at overnatte på en række hoteller til favorable priser.

Hotelværelserne har alle moderne bekvemmeligheder såsom internetadgang og arbejdsbord, så du kan være godt forberedt til undervisningen hos IBC Kurser og Konsulent. Og du starter selvfølgelig dagen godt med gratis morgenmad.

HUSK at oplyse, at du deltager i en uddannelse hos IBC Kurser og Konsulenthus, når du reserverer værelse. På den måde får du fordel af vores favorable aftaler med hotellerne.

Se dine muligheder for overnatning her:

Comwell i Kolding

På Comwell er der masser af aktivitetsmuligheder: flere restauranter, bar, swimmingpool, sauna, solarium, billard, bordtennis og petanque-baner. Derudover findes der jogging- og cykelruter tæt ved hotellet i et dejligt skovområde.

 

First Hotel i Kolding

På First Hotel i Kolding bor du direkte i centrum - med banegården og den pragtfulde slotssø som nærmeste nabo. Trapholt Museum, Koldinghus og Koldings sprudlende handsgader er også lige uden for døren.

(Book via firsthotels.dk og brug bookingkode: FHCSTATIND)

 

Kolding Hotel Apartments

Ønsker du at bo i en lejlighed med skønne omgivelser ud til Kolding Slotssø og Koldinghus, har du mulighed for at bo på Kolding Hotel Apartments.

 

Scandic i Kolding

Med 10 minutters kørsel til IBC Innovationsfabrikken og beliggende lige ved motorvejen, finder du det helt nyrenoverede Scandic Kolding.

(Brug bookingkode: D000029089)

 

Park Hotel i Middelfart

I centrum af Middelfart ligger det smukke Park Hotel, som oprindeligt var et sygehus. Hotellet er placeret tæt på både banegården og byens hyggelige torve, og der er kun en kort spadsertur til vandet og den skønne udsigt ved Lillebælt.

 

Hotel Postgården i Fredericia

Med sin beliggenhed tæt på både havn og centrum er Hotel Postgården et godt valg for dig, der ønsker fred og ro. I hotellets restaurant serveres der klassisk dansk mad på den helt rigtige måde.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Bo i de smukkeste omgivelser på en fantastisk hyggelig kro med de bedst tænkelige faciliteter.

 

Fuglsangcentret i Fredericia

Med Fulgsangscentret får du et firestjernet kursus- og konferencecenter i smukke bygninger med gårdhave, restaurant, stor pool, sauna og egen terrasse. Her får du ro og stof til eftertanke. 

(Brug bookingkode: IBC2015)

 

Zleep Kolding

Zleep Kolding byder på overnatning i gåafstand til midtbyen og Legeparken som nabo. 

(Brug bookingkode: 72241665)

 

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!