Overnatning

Når du efteruddanner dig hos IBC, har du mulighed for at overnatte på en række dejlige hoteller.

Det er blevet populært at booke sit hotel gennem portaler som booking.com, hotel.com og trivago.dk, da de ofte har de laveste priser og et godt overblik over mulighederne for overnatning. 

Se dine muligheder for overnatning her:


Booker du dit hotelværelse direkte ved et hotel, kan du på nogle hoteller opnå en rabat ved at oplyse, at du deltager i en uddannelse hos IBC Kurser og Konsulenthus. Se bookingkoder i nedenstående. 

Hotel Kolding

På Hotel Kolding bor du direkte i centrum - det er lige over for banegården, så det er nemt, når man kommer med toget, og hvis man skal fange en taxa. Hotel Kolding har den pragtfulde slotssø som nærmeste nabo. Trapholt Museum, Koldinghus og Koldings sprudlende handelsgader er også lige uden for døren.

 

Comwell i Kolding

På Comwell er der masser af aktivitetsmuligheder: flere restauranter, bar, swimmingpool, sauna, solarium, billard, bordtennis og petanque-baner. Derudover findes der jogging- og cykelruter tæt ved hotellet i et dejligt skovområde.

 

Kolding Hotel Apartments

Hvorfor nøjes med et værelse, når du kan bo i din egen lejlighed? I hotellejlighederne hos Kolding Hotel Apartments har du både køkken, opholdsrum, spiseplads og soveværelse. Med en beliggenhed i det hyggelige latinerkvarter får du en smuk natur, ligesom du har alle byens muligheder lige uden for døren.

Book via Koldinghotelapartments.dk med rabatkoden: IBC20 

Scandic i Kolding

Med 10 minutters kørsel til IBC Innovationsfabrikken og beliggende lige ved motorvejen, finder du det helt nyrenoverede Scandic Kolding.

(Brug bookingkode: D000029089)

 

Park Hotel i Middelfart

I centrum af Middelfart ligger det smukke Park Hotel, som oprindeligt var et sygehus. Hotellet er placeret tæt på både banegården og byens hyggelige torve, og der er kun en kort spadsertur til vandet og den skønne udsigt ved Lillebælt.

 

Hotel Postgården i Fredericia

Med sin beliggenhed tæt på både havn og centrum er Hotel Postgården et godt valg for dig, der ønsker fred og ro. I hotellets restaurant serveres der klassisk dansk mad på den helt rigtige måde.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Bo i de smukkeste omgivelser på en fantastisk hyggelig kro med de bedst tænkelige faciliteter.

 

Fuglsangcentret i Fredericia

Med Fulgsangscentret får du et firestjernet kursus- og konferencecenter i smukke bygninger med gårdhave, restaurant, stor pool, sauna og egen terrasse. Her får du ro og stof til eftertanke. 

(Brug bookingkode: IBC2020)

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.