HR-kursus

HR-kursus for virksomhedsejer, leder, HR direktør og personalechef til at deltage i et gratis kursusforløb på 3 dage omkring håndtering og implementering af personaleadministrative opgaver.
You cannot register to any session of this event
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Kurset henvender sig til små og mellemstore virksomheder og skal give jer værktøjer til, hvordan I kan løse jeres personaleadministrative opgaver, rekruttering af personale og uddannelse af medarbejdere ved så meget brug af digitale platforme som muligt, samt ERFA udveksle med hinanden om, hvordan I løser opgaverne.

Imellem kursusdagene arbejder I med 1-3 projekter hjemme i virksomheden, og der vil være mulighed for ”sparring” via Teams eller fysiske besøg i virksomheden.

 

Modul 1: Her arbejdes der med hele rekrutteringsprocessens mange aspekter lige fra vi konstaterer at vi mangler en person til ansættelse, onboarding, afskedigelse eller fratrædelse og hvor kan vi anvende digitale platforme.

 

Modul 2: Her arbejde du med 1-3 projekter hvor du implementerer din nye viden i din egen virksomhed. Her er der mulighed for individuel sparring via Teams eller ved fysiske møde hos dig.

 

Modul 3: Her præsenterer du hvordan det er gået med dine projekter. Hvad var succesfuldt og hvad skal der arbejdes mere med. Her vil der også blive erfa udvekslet og kikket på hvordan I kommer videre i rejsen

Underviserteamet bag

Hans Anker Meier

Konsulent hos IBC

Anker Meier har arbejdet i COOP Danmark som konsulent inden for ledelse, salg, butiksdrift og økonomi på COOP’s kursuscenter. Anker har været projekterleder på tværs af COOP, specielt inden for butiksdrift, medarbejderudvikling, trivsel og arbejdsglæde. Han har desuden arbejdet som driftsrådgiver og senere salgschef i Dagli’ Brugsen-kæden.

Anker skaber resultater hos IBCs samarbejdspartnere, og det sker med anerkendende og værdibaseret ledelse, hvor kursisterne blomstrer og får selvtillid undervejs i uddannelsen. Anker bruger sin erfaring inden for detailhandel og ledelse i sin undervisning, og han krydrer undervisningen med praktiske eksempler og metoder fra erhvervslivet.

Anker er Merkonom i regnskab og butiksdrift, fuld akademiuddannelse i ledelse. Certificeret i Prince2, MBTI, DISC og Garuda Testsystem og lange Ledelsesforløb i COOP-regi.

 

Kurset er en del af et EU-projekt som omfatter Tyskland, Estland, Polen og Danmark. IBC Kurser er en del af projektet og varetager den del som vedrører Danmark og bidrager med viden og knowhow til projektet. Kurset er gratis, dog opkræves kr. 750,00 for forplejning for alle dagene. Har du spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Anker Meier på: e-mail hame@ibc.dk eller tlf. 2528 4339.

erasmus eu

Målgruppe

Kurset henvender sig til virksomhedsejer, leder, HR direktør og personalechef i både små og mellemstore virksomheder.

Praktisk info

HR-kursus strækker sig over undervisningsdag(e), og udbydes i

Virkomhedskurser

Prøver

HR-kursus strækker sig over undervisningsdag(e), og udbydes i

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.