Facebook Ads Manager

Lær effektiv annoncering på Facebook, så du målretter din virksomheds reklame og budskab til den rigtige målgruppe - og skaber værdi for din forretning.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Vil du lære at annoncere mere effektivt på Facebook? Vil du lære at arbejde med avanceret målretning? Vil du fordybe dig i annoncering to hele dage, så du kan forbedre din indsats?

På Facebook annoncering manager dykker du helt ned i den store værktøjskasse med forskellige metoder til annoncering på Facebook. Du lærer at navigere rundt i Facebooks annonceadministrator, så du endegyldigt kan droppe Boost-knappen. Du kommer også dybden med emner som kampagnemålsætninger, målretninger, brugerdefinerede målgrupper og meget andet.

Mange annoncerer på Facebook. De færreste gør det på baggrund af en konkret strategi. På kurset i Facebook Manager bliver din indsats løftet til et højere niveau gennem et fokus på strategisk brug af data, arbejdsgange, rutiner og automatiseringer - alt sammen noget, som gør dig mere effektiv og målrettet i din annoncering.

Kurset er et praktisk orienteret kursus med fokus på den tekniske del af Facebooks annoncesystem. Det vil sige at fokus primært er på hvordan du får dit indhold distribueret ud; ikke på selve indholdet.

 

 • Annoncesystemets opbygning
 • Facebook Ads Manager (tidligere Power editor)
 • Kampagnemålsætninger
 • Målgruppe og segmentering
 • Facebook Pixel & retargeting
 • Brugerdefinerede målgrupper
 • Evaluering af annoncekampagner
 • Annonceringsstrategi
 • Automatiseringer
 • Smart brug af data
 • Konverteringshændelser
 • Effektmåling

Underviseren fortæller

Mød underviseren Anders Pedersen. Anders er Facebook advertising specialist hos WeMarket og en blændende formidler. Se videoen og bliv klogere på indholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Facebook Ads Manager.

 

Dit og virksomhedens udbytte

Efter kurset vil din virksomhed formå at bruge verdens største sociale medie til yderligere vækst – både til at få nye kunder, men i lige så høj grad til at forbedre fastholdelsen af eksisterende. I kan bruge de redskaber, der er en forudsætning for et positivt afkast med Facebook-annoncering. Du lærer, hvordan du evaluerer dine kampagner og optimerer, så profitabiliteten forbedres. Du kommer på forkant med udviklingen, så du fremover får mest muligt ud af din Facebook annoncering.

Underviserteamet bag

På denne uddannelse møder du et underviserteam af eksperter fra erhvervslivet, så du altid får præsenteret friske erfaringer. Da underviserne til dagligt arbejder professionelt med kommunikation, kan der ske udskiftninger i underviserteamet helt frem til start på forløbet.

Anders Pedersen

Facebook ekspert og partner i WeMarket

Anders har beskæftiget sig med Facebook annoncering siden 2014, hvor han startede egen konsulent virksomhed. I dag er han Facebook-certificeret fagperson med tre blueprint certifikater fra Facebook.

Anders rådgiver alt fra iværksættere til store virksomheder, om hvordan de opnår succes med deres SoMe annoncering. Som rådgiver for performance bureauet WeMarket rummer porteføljen også flere internationale brands.

I undervisning fokusere Anders på at gøre Facebooks annoncesystem til håndgribeligt ved hjælp af en klar strategi, faste rutiner og automatiseringer, som kan fungere i dagligdagen.

"Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!"

Helle Goller

Digital Marketing Specialist, DGI

Super godt hands on kursus, hvor du virkelig får fingrene i systemet. Kompetent og engagerende underviser, med stor viden om hvad der rykker. Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!

 

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af underviseren Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

Facebook meta ads

Målgruppe

Kurset er for dig, der er administrator af virksomhedens Facebookside og forudsætter en vis fortrolighed med Facebook. Du har måske allerede strategien på plads, men mangler dybere indsigt i alle dine muligheder inden for annoncering eller også er du selvstændig eller jobsøgende inden for markedsføring?


Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tage IBC's grunduddannelse i online markedsføring Digital Marketing Manager. På denne uddannelse indgår Facebook annoncering som et af flere fag på uddannelsen. 
 

Pris

DKK 6895,- ekskl. moms

Praktisk info

Facebook Ads Manager strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Det er en god ide at medbringe din computer (alternativt kan du låne en bærbar pc hos IBC) samt relevant grafik, logo m.v., så du på selve kursusdagen kommer i gang med det praktiske arbejde.

Facebook Ads Manager, Kolding - 03/09/2024

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

 3.-4. september 2024

 

Facebook Ads Manager, Kolding - 10/12/2024

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

10.-11  december 2024

 

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Hele bygningen er i træ, og rammerne på denne fabrik er lys, kunst, plantevægge og rislende vand.

Facebook Ads Manager strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Det er en god ide at medbringe din computer (alternativt kan du låne en bærbar pc hos IBC) samt relevant grafik, logo m.v., så du på selve kursusdagen kommer i gang med det praktiske arbejde.

Facebook Ads Manager, Kolding - 03/09/2024

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

 3.-4. september 2024

 

Facebook Ads Manager, Kolding - 10/12/2024

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

10.-11  december 2024

 

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.