Facebook annoncering - grundlæggende

Lær at annoncere effektivt på Facebook, så du målretter din virksomheds reklame og budskab til den rigtige målgruppe - og skaber værdi for din forretning.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Succes med Facebook virksomhedssider uden annoncering bliver sværere og sværere. Vil du også lære at annoncere effektivt på Facebook, så du sender dine følgere i den rigtige retning? Vil du kunne opsætte flere kampagner ad gangen og kende forskel på at markedsføre begivenheder og dit hverdagsindhold? Vil du fordybe dig i annoncering en hel dag, så du i morgen kan sælge dit budskab via annoncer?

Facebook Annoncer er kurset, hvor du dykker helt ned i den store værktøjskasse indeholdende forskellige metoder til annoncering på Facebook. Det er her, du supplerer din strategiske indsats med mere målrettet markedsføring via kampagner og annoncer.

Indblik bliver dagens buzzword, men indsigt og fokus på dine mål er også vigtige elementer.

 • Segmentering
 • Analyse og indblik
 • Kampagne opbygning
 • Power editor advanced
 • Planlægning og måling
 • Facebook annoncetyper
 • Sponsorerede historier
 • Målgruppe og segmentering
 • Prisfastsættelse
 • Evaluering af annoncekampagner

Underviseren fortæller

Hør Halfdan Timm fortælle om indholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Facebook annoncering.

 

Dit udbytte

 • Opsætte én til flere kampagner og håndtere pleje og måling af dem
 • Forstå forskellen på de vigtigste værktøjer inden for annoncering via Facebook og skabe interaktion med brugerne også via annoncer
 • Fremfor alt forstå, hvor vigtigt det er at målrette dine initiativer.

Dine undervisere

Halfdan Timm

Partner i Obsidian Digital ApS

Halfdan Timm startede med Facebook-annoncering i egen virksomhed JUF.dk ApS, der senere blev solgt til konkurrenten Agera. Facebook blev efter års optimering til den bedste markedsføringskanal udover søgemaskineoptimering. Siden da har han hjulpet store og små virksomheder med Facebook-annoncering med fokus ikke på rækkevidde, men hårde konverteringer.

Udover kurser hos IBC har Halfdan også erfaring med undervisning fra bl.a. Danmarks største konference inden for online markedsføring Marketing Camp og Digital Markedsføring i Holstebro.

Se video med Halfdan her.

Christian Vestergaard

Konsulent i Obsidian Digital ApS

Christian Vestergaard arbejder som chefkonsulent hos Obsidian Digital. Christian er specialiseret indenfor Facebook- og LinkedIn annoncering. Til daglig bistår Christian danske virksomheder som Danske Bank og Fitnessdk med bl.a. retargeting-kampagner, push-kampagner og analyse.

Udover Facebook-annoncering arbejder Christian også med LinkedIn og Instagram annoncering, undervisningen har således fokus på Facebook, men med forståelse for social media annoncering i en større helhed. Christian har tidligere gennemført en bachelor i markedsføring ved Erhvervsakademiet Sjælland.

"Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!"

Helle Goller

Digital Marketing Specialist, DGI

Super godt hands on kursus, hvor du virkelig får fingrene i systemet. Kompetent og engagerende underviser, med stor viden om hvad der rykker. Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!

 

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af underviseren Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

facebook annoncering bog

Målgruppe

Kurset er for dig, der er administrator af virksomhedens Facebookside og forudsætter en vis fortrolighed med Facebook. Du har måske allerede strategien på plads, men mangler dybere indsigt i alle dine muligheder inden for annoncering eller også er du selvstændig eller jobsøgende inden for markedsføring?

Til dig der allerede har kendskab til facebookannoncering anbefaler vi kurset Avanceret Facebook Annoncering.

 

Opnå rabat

Tilmelder du dig flere af vores Facebookkurser får du DKK 1000,- rabat for hvert ekstra kursus. Du kan læse om vores andre Facebookkurser her: Avanceret Facebook Annoncering og Facebook Administrator.

Pris

DKK 3899,- ekskl. moms

Praktisk info

Facebook annoncering - grundlæggende strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Det er en god ide at medbringe din computer (alternativt kan du låne en bærbar pc hos IBC) samt relevant grafik, logo m.v., så du på selve kursusdagen kommer i gang med det praktiske arbejde.

Facebook annoncering - grundlæggende, Kolding - 09/10/2018

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

9. oktober 2018

 

Firmakurser

Workshops

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Facebook annoncering - grundlæggende strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Det er en god ide at medbringe din computer (alternativt kan du låne en bærbar pc hos IBC) samt relevant grafik, logo m.v., så du på selve kursusdagen kommer i gang med det praktiske arbejde.

Facebook annoncering - grundlæggende, Kolding - 09/10/2018

Der er undervisning følgende dag fra kl. 9.00 - 15.00:

9. oktober 2018

 

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til webinarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!