Professionel mobilvideo

Videokursus, hvor du får tips og tricks til at lave professionelle videoer med din smartphone. Du lærer at producere video, der skaber aktivitet på både sociale medier og din webside.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

IBCs mobilvideo kursus er et praktisk kursus. Vi lægger fra starten op til, at du kan komme hjem og arbejde med konkrete videoproduktioner til din egen virksomhed. Mobilvideo er et kursus, hvor du lærer de grundlæggende elementer til at producere video til dit website og de sociale medier. Du lærer at optage, redigere samt publicere dine videoer til nettet.

Du modtager undervisning i det meget populære VN - Video Editor, som er en enkel editor med et intuitivt interface. For at teknikken ikke skal forstyrre i undervisningen, så holder vi os til, at alle benytter VN - Video Editor til redigering af video på selve kursusdagene. Forud for kurset skal du installere VN - Video Editor på din telefon, og du bedes medbringe din iPhone, iPad eller Android-telefon til kurset. 

 

Emner som indgår i forløbet:

  • Anvendelse af video til markedsføring
  • AI til generering af undertekster og til optimering af lydoptagelser
  • Tips og tricks til at få mest ud af din smartphone
  • Indkøb af udstyr
  • Planlægning af en produktion
  • Historieopbygning - storytelling 
  • Videooptagelse - herunder optageteknikker, billedkomposition, tekst og grafik
  • Redigering og klargøring af video.
  • Produktion af video til webside og SoMe-kanaler.

 

Få et hurtigt overblik over dette video kursus 

Kristian Regel giver i videoen et hurtig overblik over indhold på dette forløb. Kristian Regel er uddannet film- og tv-produktionstekniker og producerer videoer til sociale medier, biografreklamer samt tv-programmer. Derudover rådgiver og underviser Kristian små og mellemstore virksomheder i videoproduktion, og han hjælper virksomheder i hverdagen, så de in-house kan klare videoopgaver selv. Kristian har løst en lang række kundeopgaver for bl.a. Coca Cola, Arla og Fleggaard. Inden for musikbranchen har Kristian produceret for kunstnere som eksempelvis Kim Larsen og Gulddreng. 

Dit og virksomhedens udbytte

Video på sociale medier bliver set af flere end tekst og foto, og der er fortællinger som egner sig til bedst til video. Det kan være videoer, der giver konkret vejledning om, hvordan du anvender et produkt. Eller videoer som giver den autenticitet, der er i en brugeranmeldelse, hvor en kunde fortæller om sin personlige oplevelse med dit produkt.

Video på en webside giver en mere engagerende brugeroplevelse, som fastholder brugerne længere på din webside. Længere besøgstid signalerer til Google, at der her er en side af høj kvalitet, som skal prioriteres højt i Googles søgeresultater. Det betyder, at video på din webside er vigtigt for din placering i Google’s søgeresultater.

Underviserteamet bag

Kristian Regel

Indehaver af filmproduktionsselskab og underviser i video

Kristian Regel er uddannet film- og tv-produktionstekniker og producerer videoer til sociale medier, biografreklamer samt tv-programmer. Derudover rådgiver og underviser Kristian små og mellemstore virksomheder i videoproduktion, og han hjælper virksomheder i hverdagen, så de in-house kan klare videoopgaver selv. Kristian har løst en lang række kundeopgaver for bl.a. Coca Cola, Arla og Fleggaard. Inden for musikbranchen har Kristian produceret for kunstnere som eksempelvis Kim Larsen og Gulddrengen. 

"Underviseren er utrolig god til at vise, hvordan de forskellige funktioner bruges og desuden tålmodig til at forklare, så man føler sig klar til at kaste sig ud i videoproduktion efter kurset."

Anne Mette Bach Jeppesen

Rejsekonsulent hos Panter Rejser

Et video kursus der giver dig både teoretisk og praktisk viden om, hvordan man ved hjælp af forskellige værktøjer kan lave en god video, der kan bruges i forbindelse med markedsføring af ens virksomhed. Især den praktiske del, hvor man selv får lov til at arbejde med værktøjerne og er ude at filme er virkelig givende og samtidig spændende at prøvet det af. Underviseren er utrolig god til at vise, hvordan de forskellige funktioner bruges og desuden tålmodig til at forklare, så man føler sig klar til at kaste sig ud i videoproduktion efter kurset.

 

Få en knaphulsmikrofon, mini-stativ til smartphone og bluetooth fjernbetjening

Som deltager på forløbet får du en lille diskret allround knaphulsmikrofon, der er perfekt til videooptagelser med Smartphones. Du får et ministativ med tre ben, en Tripod, der passer til mobiltelefoner. Og du får en lille Bluetooth-fjernbetjening, så du selv kan starte optagelser, mens du står foran kameraet. Så efter kurset er du klar til at komme hjem og begynde på egne optagelser. Mikrofonen har 3,5 mm stik, og kan tilsluttes direkte til de fleste smartphones - ved f.eks. iPhone kræver det at du har en adapter til enten lightning eller USB-C alt efter din model.

smartphone mobil kursus

Målgruppe

Kurset er for dig, som skal igang med video og gøre brug af alle de muligheder, det giver på nettet og sociale medier. Du kan f.eks. være kommunikationsmedarbejder, webredaktør eller Social Media Manager.

Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tage IBC's grunduddannelse i online markedsføring Digital Marketing Manager. På denne uddannelse indgår videooptagelser som et af flere fag på uddannelsen. 

 

Pris

DKK 6895,- ekskl. moms

Praktisk info

Professionel mobilvideo strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel mobilvideo, Kolding - 16/09/2024

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 16.-17 september 2024

Professionel mobilvideo, Kolding - 16/12/2024

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 16.-17 december 2024

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Hele bygningen er i træ, og rammerne på denne fabrik er lys, kunst, plantevægge og rislende vand.

Professionel mobilvideo strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel mobilvideo, Kolding - 16/09/2024

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 16.-17 september 2024

Professionel mobilvideo, Kolding - 16/12/2024

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 16.-17 december 2024

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.