Professionel mobilvideo

Du får masse tips og tricks, så du kan producere videoer, som næsten er professionelle. Du lærer at producere videoer med din smartphone, der skaber engagement både på sociale medier og din webside.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

IBCs mobilvideo kursus er et praktisk kursus. Vi lægger fra starten op til, at du kan komme hjem og arbejde med konkrete videoproduktioner til din egen virksomhed. Mobilvideo er et kursus, hvor du lærer de grundlæggende elementer til at producere video til dit website og de sociale medier. Du lærer at optage, redigere samt publicere dine videoer til nettet.

 

  • Anvendelse af video til markedsføring
  • Tips og tricks til at få mest ud af din smartphone
  • Indkøb af udstyr
  • Planlægning af en produktion
  • Historieopbygning - storytelling 
  • Videooptagelse - herunder optageteknikker, billedkomposition, tekst og grafik
  • Redigering og klargøring af video
  • Publicering og indlejring på websites
  • Kort om grundlæggende søgemaskineoptimering af video på YouTube
  • Brug af video på YouTube og andre sociale medier

For at teknikken ikke skal forstyrre i undervisningen, så holder vi os til, at alle benytter iMovie på selve kursusdagene. Du skal have enten din iPhone eller iPad med iMovie med til kursusdagene, og hvis du har en iPad, så anbefaler vi, at du tager din iPad med. Hvis du har en nyere iPhone eller iPad, så er iMovie allerede installeret.

Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du er Android bruger. Programmer på andre smartphones end iPhone minder så meget i opbygningen om iMovie, så du kan nemt bruge, alt det du lærer, hvis du skifter kamera eller redigeringsprogram. Hvis du ikke har en iPhone eller iPad, så kontakt os for at låne en iPad med iMovie.

Underviseren fortæller

Kristian Regel er uddannet film- og tv-produktionstekniker og producerer videoer til sociale medier, biografreklamer samt tv-programmer. Derudover rådgiver og underviser Kristian små og mellemstore virksomheder i videoproduktion, og han hjælper virksomheder i hverdagen, så de in-house kan klare videoopgaver selv. Kristian har løst en lang række kundeopgaver for bl.a. Coca Cola, Arla og Fleggaard. Inden for musikbranchen har Kristian produceret for kunstnere som eksempelvis Kim Larsen og Gulddrengen. 

Dit og virksomhedens udbytte

Video på sociale medier bliver set af flere end tekst og foto, og der er fortællinger som egner sig til bedst til video. Det kan være videoer, der giver konkret vejledning om, hvordan du anvender et produkt. Eller videoer som giver den autenticitet, der er i en brugeranmeldelse, hvor en kunde fortæller om sin personlige oplevelse med dit produkt.

Video på en webside giver en mere engagerende brugeroplevelse, som fastholder brugerne længere på din webside. Længere besøgstid signalerer til Google, at der her er en side af høj kvalitet, som skal prioriteres højt i Googles søgeresultater. Det betyder, at video på din webside er vigtigt for din placering i Google’s søgeresultater.

Underviserteamet bag

Kristian Regel

Indehaver af filmproduktionsselskab Regel Media og underviser i video til web

Kristian Regel er uddannet film- og tv-produktionstekniker og producerer videoer til sociale medier, biografreklamer samt tv-programmer. Derudover rådgiver og underviser Kristian små og mellemstore virksomheder i videoproduktion, og han hjælper virksomheder i hverdagen, så de in-house kan klare videoopgaver selv. Kristian har løst en lang række kundeopgaver for bl.a. Coca Cola, Arla og Fleggaard. Inden for musikbranchen har Kristian produceret for kunstnere som eksempelvis Kim Larsen og Gulddrengen

 

"Underviseren er utrolig god til at vise, hvordan de forskellige funktioner bruges og desuden tålmodig til at forklare, så man føler sig klar til at kaste sig ud i videoproduktion efter kurset."

Anne Mette Bach Jeppesen

Rejsekonsulent hos Panter Rejser

Videokurset giver dig både teoretisk og praktisk viden om, hvordan man ved hjælp af forskellige værktøjer kan lave en god video, der kan bruges i forbindelse med markedsføring af ens virksomhed. Især den praktiske del, hvor man selv får lov til at arbejde med værktøjerne og er ude at filme er virkelig givende og samtidig spændende at prøvet det af. Underviseren er utrolig god til at vise, hvordan de forskellige funktioner bruges og desuden tålmodig til at forklare, så man føler sig klar til at kaste sig ud i videoproduktion efter kurset.

 

Målgruppe

Kurset er for dig, som skal igang med video og gøre brug af alle de muligheder, det giver på nettet og sociale medier. Du kan f.eks. være kommunikationsmedarbejder, webredaktør eller Social Media Manager.

Pris

DKK 5899,- ekskl. moms

Praktisk info

Professionel mobilvideo strækker sig over2 undervisningsdag(e), og udbydes iKolding

Professionel mobilvideo,Kolding -04/10/2021

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 4. - 5. oktober 2021

Professionel mobilvideo,Kolding -06/12/2021

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 6. - 7. december 2021

Firmakurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Professionel mobilvideo strækker sig over2 undervisningsdag(e), og udbydes iKolding

Professionel mobilvideo,Kolding -04/10/2021

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 4. - 5. oktober 2021

Professionel mobilvideo,Kolding -06/12/2021

Der er undervisning på følgende dage fra kl. 9-15.00:

Den 6. - 7. december 2021

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.