Google Ads Manager

Der er kommet nye funktioner og tiltag i Google Ads det seneste år. På Google Ads Manager sørger vi for, at du får succes med Google Ads og mest effekt ud af dine annoncer.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Hvordan du hurtigt kommer i gang med Google Ads (tidligere Google AdWords) og opbygger din konto rigtigt, så du står med en Google Ads konto, der har et solidt fundament. Lær hvordan du analyserer og optimerer din Google Ads konto, så du får mest mulig effekt med din Google Ads annoncering.

Du får tips og tricks til alt det grundlæggende i Google Ads, men fordi kurset er på 2 dage, så får du også kendskab til mere avancerede metoder og værktøjer, så du kan håndtere dine kampagner på niveau med de professionelle bureauer.

Lær om alle de værktøjer, der kan åbne døre til nye kunder og gør arbejdet med Google Ads lettere. 

Du kommer til at lære om disse emner:

  • Søgeordsanalyse – sådan finder og vurderer du de rigtige søgeord for din forretning.
  • Performanceoptimering – lær at gennemgå de rigtige områder ifm. optimering af din Google Ads-konto. Herunder søgetermsrapporter, budstrategier, enhedsoptimering, tidsoptimering og meget mere.
  • Avancerede metoder og teknikker – du kommer omkring alle de nyeste metoder og teknikker, så din konto altid optimeres på det rigtige grundlag.
  • Alle de tilgængelige annonceformater – du kommer til at lære om alle de tilgængelige annonceformater. Herunder søgeannoncer, displayannoncer, videoannoncer, remarketing og meget mere
  • Du får desuden et overblik over, hvor du skal sætte ind på din Google Ads-konto.
  • Vejledning om tools og software, der kan anvendes i forbindelse med Google Ads.

 

En blændende formidler

Luciano Ballachi er Google Ads specialist og Head of marketing hos Group Online A/S - han er desuden en blændende formidler. Se videoen og få et hurtigt overbilk over indholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Google Ads Manager. 

Dit og virksomhedens udbytte

Du får alle Luciano Bellaccis indsigter og råd, så kurset giver dig bedre muligheder for at optimere dit Google Ads arbejde. Hvis din virksomhed samarbejder med et digitalt performance bureau, får du bedre forudsætninger for at få et velfungerende samarbejde.

Underviserteamet bag

Luciano Bellacci

Department Lead - leder af Online Marketing hos Group Online.

Luciano Bellacci har arbejdet med online markedsføring, herunder SEO og Google Ads i mere end 12 år. Han har i det daglige arbejdet med alt lige fra større SEO-tekniske opgaver for nogle af landets største virksomheder til mindre dedikerede marketingopgaver for små og mellemstore virksomheder - både når det kommer til SEO og Google Ads.

Luciano har arbejdet hos bureauer som Just-Search i Århus, Deducta Search samt Bondtofte & Co. som Head of SEM og senest som CMO hos Waimea Digital i Hellerup. Nu arbejder han som leder af online marketing i Danmarks største online marketing virksomhed Group Online.

Du får Google Ads bogen  

Som deltager får du den digitale e-bogs version af Ads-bogen skrevet af Luciano Bellacci, der i flere år har arbejdet professionelt med Google Ads markedsføring. Det er 450 sider spækket med guldkorn om Google Ads.

Bogen er et rigtig godt arbejdsredskab og opslagsværk, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset, og du skal have din nye viden omsat til praksis i din virksomhed.

google ads kursus bogen

Målgruppe

Kurset er for dig, der skal administrere en Google Ads konto, eller har kontakten til det bureau, som håndterer Google Ads for din virksomhed. Der stilles ikke nogen faglige forudsætninger for at deltage på kurset, men det er vigtigt, at du har administratoradgang til en Google Ads-konto, samt en Google Analytics-konto, da kurset vil være meget praktisk orienteret. Hvis du i forvejen har lidt erfaring med Google Ads, så bygger vi videre på din viden, og du vil stadig lære nye og alternative måder at arbejde med Google Ads. 

Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tage IBC's grunduddannelse i online markedsføring Digital Marketing Manager. På denne uddannelse indgår Google Ads som et af flere fag på uddannelsen. 
 

Pris

DKK 6895,- ekskl. moms

Praktisk info

Google Ads Manager strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Google Ads Manager, Kolding - 11/06/2024

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 15.00:

11.-12. juni 2024

Google Ads Manager, Kolding - 28/01/2025

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 15.00:

28.-29. januar 2025

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Hele bygningen er i træ, og rammerne på denne fabrik er lys, kunst, plantevægge og rislende vand.

Google Ads Manager strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Google Ads Manager, Kolding - 11/06/2024

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 15.00:

11.-12. juni 2024

Google Ads Manager, Kolding - 28/01/2025

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 15.00:

28.-29. januar 2025

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.