SEO Manager - grundlæggende

På dette kursus får du undervisning af SEO eksperterne Casper Edens og Henrik Bondtofte. Du får eksperterne i 3 dage og på kurset implementerer du deres viden på dit website.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

IBCs SEO Manager-uddannelse består af kurserne SEO Manager - Grundlæggende og SEO Manager - Avanceret. På SEO Manager - Grundlæggende starter vi fra bunden og går hurtigt frem. Kurset er spækket med konkrete tips og tricks, som du allerede kan implementere og bruge på selve kursusdagenene.

På dette SEO kursus arbejder du med søgeordsanalyse, søgeord, landingssider og seo-strategier. Ligesom du får indsigt i linkbuilding og hvilken betydning teknikken har for de gode placeringer i Google.

SEO eksperterne åbner deres digitale værktøjskasse, og fortæller dig hvilke SEO-værktøjer du skal købe, og hvordan du skal bruge dem. Du får også et par hurtige tricks til hvordan du plukker nogle af de lavthængende frugter i både Google Search Console (det, der før hed Google Webmaster Tools) og i Google Analytics.

 

En underviser fortæller

Hør Lucciano Bellacci, underviser ved IBC Kurser, fortælle om udbyttet ved at deltage på programmet SEO manager uddannelsen.

 

Dit og virksomhedens udbytte

Søgemaskineoptimering er én af de mest effektive og billigste former for markedsføring. Det kræver først og fremmest viden, træning og sparring at opnå de gode og stabile resultater. 

På kurset lærer du at dokumentere den kontante indtjening fra at ligge højt i Googles søgeresultater, så du helt konkret kan se at SEO er en nødvendig del af en positiv økonomi i din virksomhed. Se også vores kursus i Google analytics.

Google kigger på kvaliteten og optimeringen af de sider, som du via Google Adwords sender kunder ind på. Så en god SEO-optimeret landingsside, vil give dig bedre klikpriser og bedre placeringer - både i Adwords og i de organiske søgeresultater. Se også vores kursus i Google Adwords, som gør dig i stand til at dominere søgeresultaterne både i de organiske og de betalte resultater.

For dig personligt kan dette kursus være begyndelsen på et nyt ansvarsområde i den virksomhed, hvor du arbejder. Det kan være du er iværksætteren får gang i din nye webshop, eller det kan være de allerførste skridt til en ny karrierer som SEO-ekspert.

Indhold

SEO - kursusdag 1 og 2

De første to kursusdage kigger vi på:

  • Grundlæggende introduktion til Søgemaskineoptimering
  • Søgeordsanalyse – hvordan du finder de rigtige søgeord
  • Landingssider – du lærer at skrive til søgemaskinerne gennem LSA/LSI
  • Linkbuilding – hvordan du får indgående links og hvordan et link fungerer

Efter de første to dage er du i gang, og skal implementere de ting, du nu har lært. Du skal oprette nye sider eller tilrette eksisterende sider på dit site eller din webshop, som vi efterfølgende gennemgår enkeltvis i plenum. Du får specifik feedback på din landingsside og der kan selvfølgelig stilles spørgsmål undervejs.

 

SEO - kursusdag 3

Viden, træning og sparring om SEO. Det skal alt sammen implementeres, for at det kan gøre en forskel. Derfor er den sidste kursusdag en opfølgningsdag, der typisk ligger to-tre uger efter de foregående kursusdage. Her bliver der fulgt op på alt det, du har lært og udført efter de første to kursusdage.

Du får

  • Feedback på det du har implementeret på din webside
  • Sparring om konkret indhold, som du kan/bør producere til din webside
  • En Excel-fil med din indgående linkprofil fra “ahrefs”
  • Eksempler på dine konkurrenters indgående links

På opfølgningsdagen får du din landingsside gennemgået og får besvaret dine spørgsmål, så du nemt kan arbejde videre med dine andre landingssider.

 

Udviklet i samarbejde med Bondtofte&co

SEO manager-uddannelsen er udviklet i samarbejde med SEO-bureauet Bondtofte&Co. Det er de to erfarne SEO-eksperter Henrik Bondtofte og Luciano Bellacci, der underviser på uddannelsen - hver især med deres speciale indenfor SEO. Bondtofte&Co er et digitalt rådgivningsbureau, der primært beskæftiger sig med søgemaskineoptimering, samtidig med at de også løser andre opgaver i relation til general online markedsføring og online annoncering.

bondtoft

Dine undervisere

Henrik Bondtofte

SEO-ekspert og administrerende direktør og rådgiver i Bondtofte & Co.

Henrik Bondtofte har arbejdet med online markedsføring og SEO i 11 år. Han er specialiseret i at få virksomheder til at performe og opnå succes i søgemaskinerne. Henrik er forfatter til Linkbuildingbogen og er kendt som en af landets absolut førende eksperter indenfor linkbuilding og SEO generelt, og han holder ofte oplæg og præsentationer ved danske og internationale konference om SEO og online markedsføring.

Henrik har tidligere arbejdet hos Miinto, Deducta Search og Waimea og har hjulpet et utal af store virksomheder til online succes.

Luciano Bellacci

Head of SEM & Senior SEO hos Bondtofte & Co.

Luciano Bellacci har arbejdet med online markedsføring, herunder SEO og Google AdWords i mere end 7 år. Luciano arbejder i det daglige med alt, lige fra større SEO-tekniske opgaver for nogle af landets største virksomheder, til mindre dedikerede linkbuildingopgaver for små og mellemstore virksomheder.

Luciano har arbejdet hos bureauer som Just-Search i Århus, Deducta Search og senest Waimea Digital i Hellerup, hvor han blev hentet til Bondtofte & Co. fra.

Se video med Luciano her. 

 

"Hvordan får vi banket vores websites op i top 3 placering? Valgt de rigtige søgeord? Og skrevet SEO tekster, som fungerer? Efter Jesper deltog på SEO Advanced Manager kom han hjem med svar på spørgsmålene, ny information og nye guldkorn i bagagen."

Jesper Nygaard

IT-chef, Kokken & Jomfruen

At det blev kurset SEO Advanced Manager på IBC Kurser, som Jesper Nygaard valgte at deltage på, var ikke tilfældighedernes spil. Jesper, som er IT chef hos Kokken & Jomfruen, var fra starten meget bevidst om hans ønsker til udbyttet af hans kursusdeltagelse, han undersøgte markedet i forhold til kursusindhold og underviser, og SEO Advanced Manager opfyldte det perfekt.


- Jeg greb hurtigt fat i Advanced Manager-kurset fordi, jeg fik indtrykket af, at det ville være meget handlings- og løsningsorienteret. Jeg ønskede ikke et foredragsagtigt kursus, hvor man kommer og høre en person fortælle og læse en masse ting op, men hvor der er ikke er nogen handling bag, siger Jesper og fortsætter – Jeg ville have konkrete handle- og løsningsmuligheder med hjem, som jeg kunne tage direkte i brug, når jeg returnerede til jobbet.


Ved ethvert kursus er det interessante jo, hvad udbyttet bliver og om det er brugbart. Og Jesper er ikke sen til at reklamere med Kokken & Jomfruens resultater. – På flere af de store søgeord, hvor vi gerne vil findes, er vi gået fra en 5. plads eller længere nede til nu at ligge i top 3, og det kan helt sikkert tilskrives kurset og guldkornene derfra, siger en tilfreds Jesper.

Jesper er også blevet mere bevidst omkring tekstopbygning, og hvordan han skaber højere ordtæthed på hver side ud fra de udvalgte søgeord. - Jeg fik gode værktøjer med retur til at måle ordtætheden op imod læsekvalitet, tekstens kvalitet og brugerens læseegenskaber, informerer Jesper. Derudover er han blevet klogere på linkbuilding-delen. – Vi fik redskaber til at få tunet ens linkbuilding med, og det har jeg brugt en del krudt på hjemme i virksomheden, beretter Jesper.


– Det var rigtig indbringende at sparre med de andre kursister ved gruppeopgaverne. Efterfølgende har vi oprettet en Facebook gruppe, hvor vi beretter om ting vi har afprøvet, set eller hørt om, som de andre måske også kunne have gavn af, og det er et super godt netværk med forskellige kompetencer, smiler Jesper.

 

FÅ DANSK BOG OM SEO   

Deltagerne får den digitale bog; Linkbuilding bogen, som er skrevet af underviseren Henrik Bondtofte. Bogen har en værdi af 347,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du en perfekt håndbog, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat i praksis til gode links, hurtige links og nemme links.

linkbuilding

Målgruppe 

SEO Manager - grundlæggende er for webredaktøren eller webshop-ejeren, der er begynder indenfor SEO. Kurset er egnet for virksomheder, der ønsker at opkvalificere deres inhouse kommunikationsmedarbejder til at kunne stå for søgemaskineoptimering. SEO kurset kan også tages, for at få den nødvendige forståelse af SEO fx for at kunne samarbejde med et bureau om SEO.

IBC's SEO Manager uddannelse består af SEO Manager - Grundlæggende og SEO Manager - Avanceret.

Pris

DKK 6900,- ekskl. moms

Praktisk info

SEO Manager - grundlæggende strækker sig over 3 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 05/03/2018

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:

Modul 1: 5. - 6. marts 
Modul 2: 20. marts

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 01/05/2018

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:

Modul 1: 1. - 2. maj 
Modul 2: 15. maj

Firmakurser

Workshops

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

SEO Manager - grundlæggende strækker sig over 3 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 05/03/2018

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:

Modul 1: 5. - 6. marts 
Modul 2: 20. marts

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 01/05/2018

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:

Modul 1: 1. - 2. maj 
Modul 2: 15. maj

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til webinarer

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!