SEO Manager - grundlæggende

På dette kursus får du alle tips og tricks fra SEO-eksperten Mik Andersen. Du får eksperten i 2 dage, og på kurset implementerer du hans viden på dit website.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

IBC's SEO Manager-uddannelse består af kurserne SEO Manager - grundlæggende og SEO Manager - avanceret. På SEO Manager - grundlæggende starter du fra bunden og går hurtigt frem. Kurset er spækket med konkrete tips og tricks, som du allerede kan implementere og bruge på selve kursusdagene.

På dette SEO-kursus arbejder du med søgeordsanalyse, søgeord, landingssider og SEO-strategier, ligesom du får indsigt i linkbuilding, og hvilken betydning teknikken har for de gode placeringer i Google. Du lærer at bruge Ahrefs, der hjælper dig med at se, hvorfor dine konkurrenter rangerer højt, og hvad du skal gøre for at overgå dem. 

SEO-eksperten åbner sin digitale værktøjskasse og fortæller dig, hvilke SEO-værktøjer du skal købe, og hvordan du skal bruge dem. Du får også et par hurtige tricks til, hvordan du plukker nogle af de lavthængende frugter i både Google Search Console (det, der før hed Google Webmaster Tools) og i Google Analytics.

Underviseren fortæller

Hør Mik Andersen, SEO-ekpert ved Hesehus, fortælle om udbyttet ved at deltage på en SEO Manager-uddannelse.

 

 

Dit og virksomhedens udbytte

Søgemaskineoptimering er én af de mest effektive og billigste former for markedsføring. Det kræver først og fremmest viden, træning og sparring at opnå de gode og stabile resultater. 

På kurset lærer du at dokumentere den kontante indtjening fra at ligge højt i Googles søgeresultater, så du helt konkret kan se, at SEO er en nødvendig del af en positiv økonomi i din virksomhed. Se også vores kursus i Google Analytics.

Google kigger på kvaliteten og optimeringen af de sider, som du via Google Adwords sender kunder ind på. Så en god SEO-optimeret landingsside vil give dig bedre klikpriser og bedre placeringer - både i Adwords og i de organiske søgeresultater. Se også vores kursus i Google Adwords, som gør dig i stand til at dominere søgeresultaterne både i de organiske og de betalte resultater.

For dig personligt kan dette kursus være begyndelsen på et nyt ansvarsområde i den virksomhed, hvor du arbejder. Det kan være, du er iværksætteren får gang i din nye webshop, eller det kan være de allerførste skridt til en ny karriere som SEO-ekspert.

Indhold

SEO - kursusdag 1

Den første kursusdag lærer du om søgemaskiner generelt. Du lærer, hvordan de opererer, og hvilke områder du skal være særlig opmærksomme på for at imødekomme dem. Derudover lærer du på første kursusdag at finde og administrere søgeord, og hvordan du skriver til både brugere og søgemaskiner:

Du får blandt andet:

  • en grundlæggende introduktion til søgemaskineoptimering – du lærer, hvordan søgemaskinerne fungerer, og hvilke faktorer de lægger mest vægt på.
  • viden om søgeordsanalyse – hvordan du finder de rigtige søgeord, ligesom du lærer, hvordan du strukturerer arbejdet med søgeordsanalysen, og hvordan du prioriterer de enkelte søgeord gennem arbejdet med autoritet, potentiale og relevans.
  • viden om landingssider – du lærer at skrive til søgemaskinerne og brugere på samme tid - gennem LSA/LSI.

SEO - kursusdag 2

Den anden kursusdag arbejder du med links. Links er vel nok det vigtigste parameter, når det kommer til søgemaskineoptimering. Lær, hvordan et link virker, og hvordan du kan styrke dit domænes autoritet gennem links:

Her er der fokus på:

  • Linkbuilding – hvordan du får indgående links, og hvordan et link fungerer. Alle på holdet får gennemgået deres linkprofiler én for én, og du får forslag til forbedringer.
  • Interne links – du lærer om betydningen af interne links på websitet, samt hvordan du håndterer disse fremadrettet.

 

Underviserteamet bag

Mik Andersen

SEO-ekspert hos Hesehus

Mik Andersen er SEO-ekspert hos Hesehus, hvor han i det daglige arbejder med alle typer af SEO-opgaver - lige fra store SEO-tekniske opgaver for nogle af landets største virksomheder til mindre dedikerede linkbuildingopgaver for små og mellemstore virksomheder. Mik startede sin karriere inden for online markedsføring hos Bondtofte&Co - et af landets mest kendste SEO bureauer, og han har arbejdet som konsulent med SEO og online markedsføring i 8 år. Mik har en bachelor i webudvikling og en cand.it fra IT-universitet i København. 

 

"Hvordan får vi banket vores websites op i top 3 placering? Valgt de rigtige søgeord? Og skrevet SEO tekster, som fungerer? Efter Jesper deltog på SEO Advanced Manager kom han hjem med svar på spørgsmålene, ny information og nye guldkorn i bagagen."

Jesper Nygaard

IT-chef, Kokken & Jomfruen

At det blev kurset SEO Advanced Manager på IBC Kurser, som Jesper Nygaard valgte at deltage på, var ikke tilfældighedernes spil. Jesper, som er IT-chef hos Kokken & Jomfruen, var fra starten meget bevidst om hans ønsker til udbyttet af hans kursusdeltagelse. Han undersøgte markedet i forhold til kursusindhold og underviser, og SEO Advanced Manager opfyldte det perfekt.


- Jeg greb hurtigt fat i Advanced Manager-kurset fordi, jeg fik indtrykket af, at det ville være meget handlings- og løsningsorienteret. Jeg ønskede ikke et foredragsagtigt kursus, hvor man kommer og høre en person fortælle og læse en masse ting op, men hvor der er ikke er nogen handling bag, siger Jesper og fortsætter – Jeg ville have konkrete handle- og løsningsmuligheder med hjem, som jeg kunne tage direkte i brug, når jeg returnerede til jobbet.


Ved ethvert kursus er det interessante jo, hvad udbyttet bliver og om det er brugbart. Og Jesper er ikke sen til at reklamere med Kokken & Jomfruens resultater. – På flere af de store søgeord, hvor vi gerne vil findes, er vi gået fra en 5. plads eller længere nede til nu at ligge i top 3, og det kan helt sikkert tilskrives kurset og guldkornene derfra, siger en tilfreds Jesper.

Jesper er også blevet mere bevidst omkring tekstopbygning, og hvordan han skaber højere ordtæthed på hver side ud fra de udvalgte søgeord. - Jeg fik gode værktøjer med retur til at måle ordtætheden op imod læsekvalitet, tekstens kvalitet og brugerens læseegenskaber, informerer Jesper. Derudover er han blevet klogere på linkbuilding-delen. – Vi fik redskaber til at få tunet ens linkbuilding med, og det har jeg brugt en del krudt på hjemme i virksomheden, beretter Jesper.


– Det var rigtig indbringende at sparre med de andre kursister ved gruppeopgaverne. Efterfølgende har vi oprettet en Facebook gruppe, hvor vi beretter om ting vi har afprøvet, set eller hørt om, som de andre måske også kunne have gavn af, og det er et super godt netværk med forskellige kompetencer, smiler Jesper.

 

FÅ DANSK BOG OM SEO   

Deltagerne får den digitale bog SEO LEX, som er skrevet af Thomas Rosenstand. Bogen har en værdi af 1495,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du en perfekt håndbog, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset. Det er en SEO e-bog på 426 sider spækket med praktiske råd og vejledninger.

SEO LEX thomas rosenstand

Målgruppe 

SEO Manager - grundlæggende er for dig som webredaktør eller webshop-ejer, der er begynder inden for SEO.

Kurset er egnet for virksomheder, der ønsker at opkvalificere deres inhouse kommunikationsmedarbejder til at kunne stå for søgemaskineoptimering. SEO-kurset kan også tages for at få den nødvendige forståelse af SEO fx for at kunne samarbejde med et bureau om SEO.

IBC's SEO Manager-uddannelse består af SEO Manager - grundlæggende og SEO Manager - avanceret.

Pris

DKK 5899,- ekskl. moms

Praktisk info

SEO Manager - grundlæggende strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 04/04/2022

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 15.00:

4. - 5. april 2022

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

SEO Manager - grundlæggende strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SEO Manager - grundlæggende, Kolding - 04/04/2022

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 15.00:

4. - 5. april 2022

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.