Grundlæggende projektledelse

På den Grundlæggende projektlederuddannelse får du en helhedsorienteret forståelse for de grundlæggende metoder og værktøjer i projektarbejdet.
Tilbage til kurset

På uddannelsen lærer du om

Grundlæggende projektledelse er uddannelsen, hvor du kommer i dybden med projektformen som arbejdsredskab med særligt fokus på samarbejdet i projektet og din rolle.

Du får masser af tid til at træne dine evner som projektleder, og du arbejder praktisk med projektstyringsværktøjer, som du afprøver gennem spil og gruppearbejde.

  • Projektlederens rolle
  • Kommunikation, samarbejde og motivation
  • Mål, succeskriterier, estimering og risikostyring
  • Projektorganisation og -planlægning
  • Projektmodeller
  • Belbin Teamrolleprofil og Belbin-modellen
  • Forandringsledelse og konflikthåndtering

En underviser fortæller

Hør Søren Leth Nielsen, ekstern underviser ved IBC Kurser, fortælle om udbyttet ved at deltage på uddannelsen Grundlæggende projektledelse. 

Vi sørger hele tiden for at opdatere uddannelsesplanen, sådan at du altid får de mest efterspurgte fagemner og bedste undervisere på uddannelsen.  

 

Dit og virksomhedens udbytte

På den Grundlæggende Projektlederuddannelsen bliver du klædt på som projektleder med grundlæggende værktøjer.

Du får indblik i kommunikation, samarbejde, motivation, forandringsledelse og konflikthåndtering.

Under uddannelsen arbejder du med sammensætning af projektgruppen ud fra god kompetencevurdering.

Desuden arbejder du praksisorienteret med at udarbejde mål, målhierakiet, estimering og milepæle ud fra den overordnede projektplanlægning.

På uddannelsen gennemfører du også en Belbin Teamrolleprofil, som giver dig gode inputs og forståelse for din rolle i gruppearbejde.

Underviserteamet bag

Søren Leth Nielsen

Senior projektleder

Søren har mere end 30 års erfaring som leder og projektleder i ind- og udland i frivilligt, offentligt og privat regi. Han har blandt andet været projektleder/performance coach på flere større og mindre globale projekter. Her kan for eksempel nævnes projekter i henholdsvis Siemens og Maersk Oil, hvor de udviklede metodikker, som forbedrede projekternes performance væsentligt. Det er blandt andet praktiske værktøjer og tilgange herfra, som Søren bringer ind i undervisningen.

Udover at undervise i projektledelse arbejder Søren som coach, mentor og konsulent inden for strategiudvikling og implementering, innovation, leder-, team- og medarbejderudvikling samt optimering af processer og arbejdsgange ved hjælp af LEAN. Han bruger innovative værktøjer som eksempelvis LEGO® SERIOUS PLAY®.

Søren tror på, at mennesker grundlæggende vil gøre det godt, og at tillid og ydmyghed er væsentlige værdier for, at vi som mennesker kan fungere optimalt. Han har stor fokus på, at undervisningen skal skabe værdi for både dig og din virksomhed. Den faglige og menneskelige ballast er opnået gennem ansættelser i Forsvaret, Siemens og Maersk.

"Jeg vil helt klart benytte værktøjerne fremover for at opnå bedre succes og bedre planlægning af mine projekter. Jeg vil anbefale kurset til alle."

Helene Dyhr

Business Partner for Consumer & Market Insights.

Jeg har fået meget stort udbytte af kurset, idet kurset indeholder alle de værktøjer, som er nødvendige for at kunne projektlede. Underviserrens baggrund og erfaring løfter værktøjerne og teorierne ud af bogen, og på den måde fik jeg visdommen ind under huden.

Det er denne dialog og sparring med underviseren, samt de forskellige gruppeøvelser, der gør, at teorierne og værktøjerne bliver forankret i én, og det gør det nemt at tilegne sig ny viden i en ellers travl hverdag.

Jeg vil helt klart benytte værktøjerne fremover for at opnå bedre succes og bedre planlægning af mine projekter. Jeg vil anbefale kurset til alle.

 

Du får Projektleder bogen af Bjarne Kousholt 

Som deltager får du Projektleder bogen, som er skrevet af Bjarne Kousholt. Bogen har en værdi af 239,40 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

Bogen er et rigtig godt opslagsværk, du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset og skal have al din nye viden omsat til praksis i din hverdag.

Projektledelse grundlaeggende

Målgruppe

Den Grundlæggende Projektlederuddannelse er for dig, der er projektleder eller kommende projektleder, og ønsker at få overblik over et projekt, dets indhold og metode. Selvom du har arbejdet med projekter i nogle år, er der stadig meget nyt at lære på kurset. Det er ikke en forudsætning, at du har tidligere erfaring med projekter og projektarbejde.

Hvis du ikke skal være projektleder, men du har brug for et indblik i projektledelse, fordi du skal være projektdeltager på et projekt, så anbefaler vi, at du tager kurset Projektdeltageren

Pris

DKK 14900,- ekskl. moms

Praktisk info

Grundlæggende projektledelse strækker sig over 6 dages uddannelse, og udbydes i Kolding

Grundlæggende projektledelse, Kolding - 21/02/2022

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 - 15.30:

21. og 22. februar
7. og 8. marts
21. og 22. marts

Grundlæggende projektledelse, Kolding - 16/05/2022

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 - 15.30:

16. og 17. maj
7. og 8. juni
20. og 21. juni

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Grundlæggende projektledelse strækker sig over 6 dages uddannelse, og udbydes i Kolding

Grundlæggende projektledelse, Kolding - 21/02/2022

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 - 15.30:

21. og 22. februar
7. og 8. marts
21. og 22. marts

Grundlæggende projektledelse, Kolding - 16/05/2022

Der er undervisning i Kolding på følgende dage kl. 8.30 - 15.30:

16. og 17. maj
7. og 8. juni
20. og 21. juni

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.