Professionel præsentationsteknik

Drømmer du om at begejstre dit publikum, når du skal præsentere noget? Uden at ryste i bukserne og med selvtilliden i orden? Drømmen kan blive til virkelighed på dette kursus i præsentationsteknik.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Den gode præsentation kommer ikke af sig selv. Dit publikum kan både se og mærke, når du er velforberedt og kan dit stof, og du bliver mindre nervøs. På kurset får du en række modeller og andre konkrete værktøjer, du let kan implementere i dit job og i din afdeling. Du vil nemlig lære flere genveje til den gode præsentation, der med mindst muligt indsats hæver dine præsentationers niveau til nye højder.

På præsentationskurset arbejder vi med metoder og teknikker til forberedelse og en generel forståelse for den mundtlige kommunikation og de elementer, der spiller ind bl.a. ved hjælp af videooptagelser af kursisters træningssessioner.

Du får praktisk viden om og træning i at præsentere noget for en gruppe eller et selskab, så du virker sikker og dermed troværdig.

 

  • Den gode præsentation og hvordan du leverer denne
  • Formidling, kropssprog og virkemidler
  • Planlægning, struktur og forberedelse af din præsentation
  • Kommunikation
  • Hvordan du engagerer dit publikum
  • Evalueringsteknikker

Få et hurtigt overblik over forløbet

Skuespiller Thomas Biehl giver dig her et hurtigt overblik over forløbet, og han fortæller dig om udbyttet ved at deltage i kurset Professionel præsentationsteknik. 

Dit og virksomhedens udbytte

Din præsentation skal begejstre og fænge dit publikum. På dette kursus arbejder du derfor med den gode forberedelse, kropssprog, retorik og virkemidler. Samtidig får du forståelse for kommunikationssituationen, de gode teknikker og inspiration til fremlæggelser – og selvfølgelig masser af træning.

Du får ideer og inspiration til løbende at forbedre din egen formidling. Du lærer at reflektere over din præsentation, vurdere din indsats og udvikle din personlige kommunikation, så bliver du bedre for hver gang, du er på.

Virksomhedens udbytte af din deltagelse på kurset er en mere sikker fremstilling af din præsentation.

Derved står virksomheden stærkere i forhandlingssituationer, da præsentationen bliver leveret troværdigt og med gennemslagskraft.

Underviserteamet bag

Thomas Biehl

Skuespiller og underviser

Thomas er uddannet skuespiller, dramaturg og officer i forsvaret. Ved siden af sin skuespillerkarriere inden for film, teater og TV har Thomas gennem mange år undervist i præsentationsteknik, den svære samtale, kropssprog og konflikthåndtering - både for erhvervslivet, offentlige institutioner og forsvaret. 

Som udøvende kunstner og ikke mindst som underviser med hundredvis af foredrag og undervisningstimer bag sig ved Thomas, hvordan du kommer ud over rampen og leverer en overbevisende præsentation uden at gå på kompromis med dig selv og din personlighed.

"Det mest overraskende ved uddannelsen var det høje niveau. Vi blev imponeret over den jordnære tilgang fra underviseren. Han formåede virkelig at gøre os trygge, selv når vi skulle stå foran andre."

Marianne Thorlund Tølbøll

Økonomikonsulent, Nationalpark Vadehavet

IBC's uddannelse ’Professionel præsentationsteknik’ har været den helt rigtige løsning for os. Som en organisation, der er involveret i udadvendte aktiviteter, herunder formidling af Nationalpark Vadehavet, UNESCO Verdensarv og udviklingsprojekter, var det afgørende for os at føle os godt rustede og trygge i vores præsentationer. På kurset har vi fået de nødvendige værktøjer og praksisnær træning, så vi kan levere en fyldestgørende og sikker fremlæggelse af vores materiale.

Hvad der virkelig adskilte uddannelsen fra andre tilbud var, at den passede præcist til vores behov og var nem at gå til. Økonomien var også overkommelig, hvilket gjorde det til et oplagt valg for os. Derudover valgte vi også IBC grundet deres forståelse for vores lokalområde og vores samarbejdspartnere - vi følte os virkelig på bølgelængde med dem.

Det mest overraskende ved uddannelsen var det høje niveau, som undervisningen blev leveret på. Vi blev imponeret over den jordnære tilgang fra underviseren. Han formåede virkelig at gøre os trygge i det fællesskab, vi befandt os i, selv når vi skulle stå foran andre og vise vores usikkerheder og manglende evner.

IBC har virkelig hjulpet os med at løse vores udfordringer og forbedre vores præsentationsfærdigheder på en praktisk og jordnær måde. Vi kan varmt anbefale IBC til andre, der ønsker at forbedre deres kommunikationsevner og præsentationsteknik.

Få online video-lektioner med de vigtigste råd til god præsentationsteknik

Som noget ekstra får du som deltager på dette kursus 3 måneders adgang til online video-lektioner, om professionel præsentationsteknik. På den måde kan du med udgangspunkt i det, du lærer på dette kursus, fortsætte med at øve dig i at holde professionelle præsentationer efter endt kursus.

Online video-lektionerne er produceret af Presentation Skills, de har en værdi af 1.625 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.    

praesentationsteknik

Målgruppe

Præsentationsteknik henvender sig til dig, der er medarbejder eller leder og som ønsker at styrke din præsentations- og formidlingsevne samt træne dig selv i at levere vellykkede præsentationer.

Det kan være præsentationer ved kunde- og salgsmøder, ved personale- og tavlemøder, ved messedeltagelse eller til jobsamtaler.

I undervisningen bliver der vist nogle enkelte videoer med engelsk tale, men du kan fint følge undervisningen, selvom du ikke kan engelsk.


Pris

DKK 6895,- ekskl. moms

Praktisk info

Professionel præsentationsteknik strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 10/06/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

10. og 11. juni 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 17/09/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

17.-18. september 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 13/01/2025

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

13. og 14. januar 2025

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Hele bygningen er i træ, og rammerne på denne fabrik er lys, kunst, plantevægge og rislende vand.

Professionel præsentationsteknik strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 10/06/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

10. og 11. juni 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 17/09/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

17.-18. september 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 13/01/2025

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

13. og 14. januar 2025

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.