Professionel præsentationsteknik

IBC’s underviser er skuespiller og dramaturg. For at blive professionel i din præsentationsteknik skal du trænes af en professionel.
Tilbage til kurset

Sådan vinder du dit publikum

Du skal vinde publikum, og det gør du blandt andet ved at vise publikum, at du er velforberedt og kan dit stof. På kurset får du modeller og konkrete værktøjer, du kan bruge i forberedelsen af din præsentation. Du lærer genveje til den gode præsentation, så du hurtigt kan hæve dit præsentationsniveau til nye højder. Små forbedringer gør, at dit publikum hurtigt kan se, at du har gjort en indsats, og at du er den rette til at holde præsentationen. Når du hurtigt kan mærke, at du har vundet publikum, har du skabt en positiv stemning, og du kan slappe af og nyde at være på scenen.

Professionelle oplægsholdere træner. På kurset får du træning i at præsentere noget for de andre kursister. På den måde får vi opbygget din selvtillid, så du kan fremstå selvsikker og troværdig. Og bare rolig – det lykkes altid at få alle til at føle sig trygge, selv når du skal stå foran de andre. På kurset lærer du selv at træne din præsentation med hjælp af videooptagelser af dine træningssessioner. Du får individuel feedback og evaluering, så du bliver professionel til at præsentere

På kurset lærer du at mestre:

 

 • Forberedelse af din præsentation – planlægning og struktur
 • Storytelling – få historien om jarlen af Sandwich
 • Sådan bliver du autentisk, inspirerende og kreativ
 • Aktiver publikums hjerne og hjerte
 • De 3 appelformer
 • Enkel brug af cliffhangeren til at skabe suspense
 • Brug af TV-testen
 • Få styr på orbicularis oculi og zygomaticus major!
 • Den gode præsentation og hvordan du leverer den
 • Formidling, kropssprog og virkemidler
 • Tips og tricks til at engagere dit publikum
 • Feedback- og evalueringsteknikker

Få et hurtigt overblik over forløbet

Skuespiller Thomas Biehl giver dig her et hurtigt overblik over forløbet og fortæller om udbyttet ved at deltage i kurset Professionel præsentationsteknik.

Dit og virksomhedens udbytte

Der er mange sammenhænge, hvor vi skal præsentere mundtligt. Det kan være som projektleder, at du skal præsentere et projekt for dit team. Som sælger skal du præsentere for din kunde. Eller som arbejdsmiljørepræsentant, hvor du skal stille dig op foran dine kollegaer. Frem for at sende en mail, holder vi langt flere møder i online teams. Det betyder, at vi oftere erstatter mailen med mundtlig præsentation på video.

Med dine nye kompetencer får din virksomhed mundtlig kommunikation, som skaber resultater internt. Hvor mange mails læser du egentlig til ende, og hvor mange mails læser du, som rent faktisk gør en forskel? En mundtlig præsentation bliver hørt og husket.

Hvis budskabet i din præsentation ikke er klart og tydeligt, bliver du misforstået, budskabet bliver glemt, og tingene bliver enten slet ikke gjort eller gjort forkert. En god mundtlig præsentation er den olie, der smører den moderne organisation. Din præsentation skal begejstre og inspirere dit publikum, og den skal gerne gøre, at dit budskab både bliver husket, og at der bliver handlet på dit budskab. Når dit budskab bliver præsenteret professionelt, bliver det forstået, husket, og tingene bliver gjort rigtigt.

Underviseren Thomas Biehl

- skuespiller og dramaturg.

Thomas er uddannet skuespiller, dramaturg og officer i forsvaret. Ved siden af sin skuespillerkarriere inden for film, teater og TV har Thomas gennem mange år undervist i præsentationsteknik, den svære samtale, kropssprog og konflikthåndtering – både for erhvervslivet, offentlige institutioner og forsvaret.

Som udøvende kunstner og ikke mindst som underviser med hundredvis af foredrag og undervisningstimer bag sig ved Thomas, hvordan du kommer ud over rampen og leverer en overbevisende præsentation uden at gå på kompromis med dig selv og din personlighed.

Præsentationsteknik_kursus.jpg

"Det mest overraskende ved uddannelsen var det høje niveau. Vi blev imponeret over den jordnære tilgang fra underviseren. Han formåede virkelig at gøre os trygge, selv når vi skulle stå foran andre."

Marianne Thorlund Tølbøll

Økonomikonsulent, Nationalpark Vadehavet

IBC's uddannelse ’Professionel præsentationsteknik’ har været den helt rigtige løsning for os. Som en organisation, der er involveret i udadvendte aktiviteter, herunder formidling af Nationalpark Vadehavet, UNESCO Verdensarv og udviklingsprojekter, var det afgørende for os at føle os godt rustede og trygge i vores præsentationer. På kurset har vi fået de nødvendige værktøjer og praksisnær træning, så vi kan levere en fyldestgørende og sikker fremlæggelse af vores materiale.

Hvad der virkelig adskilte uddannelsen fra andre tilbud var, at den passede præcist til vores behov og var nem at gå til. Økonomien var også overkommelig, hvilket gjorde det til et oplagt valg for os. Derudover valgte vi også IBC grundet deres forståelse for vores lokalområde og vores samarbejdspartnere - vi følte os virkelig på bølgelængde med dem.

Det mest overraskende ved uddannelsen var det høje niveau, som undervisningen blev leveret på. Vi blev imponeret over den jordnære tilgang fra underviseren. Han formåede virkelig at gøre os trygge i det fællesskab, vi befandt os i, selv når vi skulle stå foran andre og vise vores usikkerheder og manglende evner.

IBC har virkelig hjulpet os med at løse vores udfordringer og forbedre vores præsentationsfærdigheder på en praktisk og jordnær måde. Vi kan varmt anbefale IBC til andre, der ønsker at forbedre deres kommunikationsevner og præsentationsteknik.

Online video-lektioner med i kurset

Som noget ekstra får du som deltager på dette kursus 3 måneders adgang til online video-lektioner om professionel præsentationsteknik. På den måde kan du med udgangspunkt i det, du lærer på dette kursus, fortsætte med at øve dig i at holde professionelle præsentationer efter endt kursus. Online video-lektionerne er produceret af Presentation Skills. De har en værdi af 1.625 kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

præsentationsteknik_kursus_2024.jpg

Målgruppe

Præsentationsteknik henvender sig til dig, der er medarbejder eller leder, og som ønsker at styrke din præsentations- og formidlingsevne samt træne dig selv i at levere professionelle præsentationer.

Det kan være præsentationer ved kunde- og salgsmøder, ved personale- og tavlemøder, ved messedeltagelse eller til jobsamtaler.

I undervisningen bliver der vist nogle enkelte videoer med engelsk tale, men du kan fint følge undervisningen, selvom du ikke kan engelsk.

Pris

DKK 6895,- ekskl. moms

Praktisk info

Professionel præsentationsteknik strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 17/09/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

17.-18. september 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 13/01/2025

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

13. og 14. januar 2025

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Hele bygningen er i træ, og rammerne på denne fabrik er lys, kunst, plantevægge og rislende vand.

Professionel præsentationsteknik strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 17/09/2024

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

17.-18. september 2024

Professionel præsentationsteknik, Kolding - 13/01/2025

Der er undervisning følgende dage kl. 9.00 - 15.00:

13. og 14. januar 2025

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.