Marius Pedersens ledere bliver uddannet på IBC

Når den landsdækkende affaldsvirksomhed Marius Pedersen skal uddanne nye og nuværende ledere, står IBC Kurser for deres træning og lederuddannelse.

marius pedersen

 

Det stærke og gensidigt udviklende samarbejde mellem Marius Pedersen og IBC Kurser har stået på i en årrække og omfatter lederuddannelser.

 

Ansatte i Marius Pedersen på tværs af afdelinger landet over og blandt andet fra drift, produktion, sortering og salg er blevet opkvalificeret af IBC Kurser. 

Kursister på et af de seneste Marius Pedersen-hold hos chefkonsulent i IBC Kurser, Finn Lassen, er trænet i synlig ledelse, motivation, økonomi og jura med udgangspunkt i konkrete udfordringer og problemstillinger i deres egen hverdag hos Marius Pedersen. Tre af deltagerne blev allerede kort efter kurset forfremmet til ledere i virksomheden.

Lederne fra Marius Pedersen har deltaget på Grundlæggende Ledelse, der er en populær arbejdsmarkedsuddannelse (AMU) med meget høj kvalitet og tilfredshed blandt deltagerne. Deltagergebyret på uddannelsen er lavt og virksomheden modtager løntabsgodtgørelse, mens medarbejderen er på uddannelse.

Kursisterne har skrevet artikler om deres uddannelse i juni-nummeret af virksomhedens interne magasin Mariusnyt. Vi har fået lov at bringe artiklerne om vores samarbejde med Marius Pedersen her.

Læs mere om vores ledelseskurser her.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.