Forberedende voksenundervisning - start

Har du dansk som andetsprog, kan du hos os blive bedre til at tale dansk og få flere danske ord, så du fremover kan kommunikere mere sikkert på dansk.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

I undervisningen arbejder du med almindeligt dansk. Du lærer for eksempel at øve dig i at føre en almindelig samtale. For eksempel kan du lære at præsentere dig selv og din familie eller fortælle om din bopæl, dine fritidsinteresser eller dit arbejde.

Undervisningen handler også om mimik og kropssprog, og du får kendskab til det danske samfund, arbejdsmarkedet, traditionerne og kulturen. 

En del af undervisningen handler også om IT, så du får nemmere ved at bruge en computer og færdes på nettet. 

Du får også undervisning i den slags dansk, der bliver talt i virksomhederne, og vi ser på, hvordan vi forstår enkle mundtlige og skriftlige beskeder. Vi kigger også på instruktioner og prøver at udfylde skemaer.

Vi tager altså udgangspunkt i det, du gerne vil være bedre til. Du kan selv få indflydelse på, hvilke emner du vil arbejde med fra din hverdag.

Kursusbeskrivelse

Er du ung eller voksen med dansk som andetsprog og har behov for at kunne kommunikere mere sikkert på dansk? Sammen med en lærer finder du ud af, om forberedende voksenundervisning start er noget for dig.  

Undervisningen i forberedende voksenundervisning - start er ikke delt op i trin. Du har mulighed for at afslutte din undervisning med en prøve, der svarer til 9. klasses afgangsprøve. Det giver dig adgang til videre uddannelse.

Du kan gå til undervisning, mens du er på dagpenge.

Det er gratis at deltage, hvis du er i målgruppen.

Målgruppe

Kurset er for dig, der har dansk som andetsprog og derfor har brug for at blive bedre til at tale dansk og kende flere danske ord. Du skal være over 18 år gammel.

Forberedende voksenundervisning - start, Padborg

Tirsdage og torsdage fra 15:30 til 18:00.

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Forberedende voksenundervisning - start, Padborg

Tirsdage og torsdage fra 15:30 til 18:00.

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.