Samarbejde om profilanalyser

På IBC hjælper vi virksomheder med profilanalyser og personprofiler. Læs mere om vores tilbud, og om dine muligheder for et samarbejde med IBC.

MBTI

Få en forståelse for, hvordan vi mennesker reagerer forskelligt i almindelige arbejdssituationer og under pres.

Myers-Briggs Type Indikator (MBTI) er en personlighedstest, som har bidraget til, at mange tusinde mennesker verden over har fået øget indsigt og forståelse for både deres egen og andre menneskers adfærd.

MBTI testen kan være et nyttigt redskab i forskellige udviklingsprocesser, både i forhold til individuel udvikling som medarbejderudvikling og lederudvikling, men også i forhold til gruppeudvikling.

MBTI testen giver en forståelse for, hvorfor vi som mennesker reagere forskelligt i almindelige arbejdssituationer og under pres.

 

DISC

Find den rette medarbejder, når du rekrutterer og få udarbejdet en handlingsplan for udvikling af din virksomhed ift. individer og grupper.

DiSC er en personanalyse, der bygger på William Moulton Marstons teorier om menneskers adfærd i organisationer. DiSC personanalyse viser en persons adfærd i forskellige kontekster, og er derved velegnet til rekruttering såvel som medarbejderudvikling.

Analysen giver en praktisk orienteret handlingsplan for udvikling af personer og grupper. Der findes mange DiSC personanalyser, eksempelvis Thomas DiSC, Ensize DiSC, Extended DiSC og DiSC personprofil fra Discover.

På trods af, at alle personanalyserne bygger på Marstons teorier, kan kvaliteten være forskellig. Det er derfor vigtigt at vælge sin DiSC personanalyse med omhu.

Belbin


Skab de bedste team - både, når der skal nedsættes nye og når eksisterende teams skal udvikles.

Belbins teamrolleprofil kan med fordel anvendes, når man ønsker mere effektive teams. Her bliver man bevidst om de forskellige teamroller, og derved skabes der forståelse for den enkeltes styrker og svagheder.

Ved en Belbin teamanalyse skabes der også overblik over medarbejdernes teamroller og eventuelle manglende teamroller i teamet identificeres. Dermed kan Belbins teamrolleprofiler hjælpe med at løsne op for ineffektive teams og konflikter mellem medarbejderne, der ofte bunder i forskellige måder at tænke på.

Garuda

 

Få styr på faglige og personlige kompetencer, talentudvikling og afdæknings afledertyper.

Med en Garuda-profilanalyse tilbyder vi personprofiler til alle opgaver inden for medarbejder- og lederudvikling, herunder udvikling af faglige og personlige kompetencer, talentudvikling og afdækning af ledertyper, samt organisationsudvikling og udvikling af grupper og teams.

Garudas HR-værktøjer giver organisationen et fælles sprog, og skaber grundlag for en ligeværdig dialog om de egenskaber der har betydning for arbejdslivet. Derudover udbydes en række unikke personlighedstests, fx KompetenceProfilen og FokusProfilen.

Anvendelse af personlighedstest

Hvor ligger værdien så i profilanalyser og personlighedstest? Hos IBC er det vores erfaring, at virksomheder især rykker på teamudvikling og medarbejderudvikling.

Teamudvikling: Teamudvikling er både essentielt i forbindelse med sammensætning af nye teams og udvikling af eksisterende teams. Resultatet er øget teamwork og derved mere effektive teams.

Medarbejderudvikling: Hjælp dine medarbejdere med at udvikle deres svagheder, og benyt jer af deres styrker. Endvidere kan en personlighedstest bidrage til identifikation af ideelle ledere.

 

Hvordan kommer du videre?

IBCs konsulenter hjælper dig og/eller virksomheden med at skabe overblik over kompetencer og muligheder for udvikling ved hjælp af blandt andet profilanalyser og personlighedstest. Kontakt os, og vi starter med en god snak.

Mød IBCs konsulenter

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.