Personlig vejledning

IBC’s vejledere er specialister i karriererådgivning. Du kan sparre med dem om dine kompetencer og muligheder i forhold til din karriere.

Hør Malene Seifen fortælle, hvordan IBC's vejledere kan hjælpe dig videre i din karriere og på arbejdsmarkedet.

Få en individuel kompetence vurdering

Individuel kompetencevurdering er en mulighed for dig for at blive anerkendt og få vurderet dine realkompetencer. Realkompetencer kan være kompetencer, du har opnået gennem erhvervserfaring, fritidsaktiviteter, kurser, voksenuddannelse og uddannelse.

Anerkendelsen sker ved at udstede uddannelsesbeviser inden for systemet af arbejdsmarkedskurser, og kan kun ske i forhold til disse. Inden en vurdering kan foretages, skal du indsamle dokumentation. Dokumentation af realkompetencer kan være eksamensbeviser, kursusbeviser, jobbeskrivelser, udtalelser, dataliste, CV mm. På den måde kan du dokumentere det, du allerede kan. Du kan få bevis på det, du allerede kan – uden at tage et kursus. Dokumentationen bliver vurderet af en af vores vejledere på IBC 360, som også kan bede dig om at gennemgå forskellige tests eller besvare opgaver og spørgsmål.

Fordelene for dig er, at du

  • Får officielle beviser på dine kompetencer, dvs. at du undgår dobbeltuddannelse
  • Kan bruge de officielle beviser til at søge merit i de ordinære uddannelser
  • Kan få et grundlag for videreuddannelse
  • Kan få en individuel kompetencevurdering

Pris

Det er gratis for dig at få udarbejdet en individuel kompetencevurdering. Hvis du er ledig, skal dit nærmeste jobcenter dog betale.

Kurser for ledige på IBC

Det kan være svært at finde rundt i junglen af regler og procedurer, når man er blevet ledig, så vi har her samlet en række praktiske informationer om kurser for ledige her.

 

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!