Møder & konferencer på IBC Innovationsfabrikken

I denne særlige tid har vi selvfølgelig stor fokus på COVID-19 og følger myndighedernes til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger. Du er altid velkommen til at kontakte vores møde- og eventchef, Silja Alisch, på 2528 4149 for at høre nærmere.

Vi skaber værdi for dine møder og konferencer

Konferencelokalernes omgivelser har stor betydning for oplevelsen og udbyttet når medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere mødes. Rammerne på IBC Innovationsfabrikken understøtter læring gennem et inspirerende miljø, der bringer sanserne i spil og vækker nysgerrigheden hos deltagerne. Nysgerrigheden skaber interesse for ny inspiration, ny viden og nye relationer og bidrager således til en god oplevelse for deltagerne og succes for virksomheden.

Alt fra små grupperum til større konferencelokaler

Vi har mindre grupperum, større mødelokaler og store auditorier samt en hal med plads til arrangementer for op til 500 deltagere. Der er selvfølgelig gratis wifi overalt – også udenfor på vores walk-and-talk-stier og i udendørs-auditoriet. Ud over lokaler kan vi tilbyde indendørs og udendørs teambuilding ligesom vi gerne byder ind med en gratis fortælling om transformationen af stedet fra træbeskyttelsesvirksomhed til moderne uddannelsesunivers.

moedelokaler kolding

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.