Kom på Moodle

Moodle er IBCs online læringsportal, hvor underviserne uploader undervisningsmaterialer, film, opgaver, relevante datoer og meget mere.

Når du deltager på kurser og uddannelser hos IBC, er det via Moodle, du finder de vigtige informationer. Her kan du interagere med de andre studerende og underviseren via chat, forums og wikis.

Derudover kan du naturligvis downloade dit undervisningsmateriale, aflevere opgaver og eksportere vigtige datoer til din Outlook-kalender.

Uafhængig af tid og sted

Hvert kursusforløb eller uddannelse har sin egen side/portal på Moodle. Der findes også en personlig kalender, hvor undervisningsdage, afleveringstidspunkter og eventuelle eksamensdatoer fremgår. Kalenderen kan nemt og bekvemt eksporteres til din personlige Outlook kalender, og det er derfor muligt at have det hele samlet ét sted.

Moodle gør læring nem og tilgængelig uafhængig af tid og sted. Brug læringsportalen som et supplement til den almindelige undervisning, chat med de andre studerende og læs deres opgaver eller skriv en besked til underviseren.

Undervisningsmaterialet ligger på Moodle i op til 6 måneder efter, du har afsluttet dit kursus eller uddannelse.

Andre kurser, uddannelser og webinarer

Når du er færdig med dit kursus eller uddannelse hos IBC, er du forhåbentlig blevet inspireret til at få endnu mere viden og endnu flere kompetencer.

Måske har du lyst til at bruge én time på et gratis webinar?

Dan dig et overblik over de andre tilbud, og tjek også webinarerne.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.