Mikolaj coachet fra 4 til 10 ved eksamen

20-årige Mikolaj Starczewski fra Kolding har haft svært ved at tale med andre mennesker, siden han var barn. Især eksamener har han haft det svært ved.

 Mikolaj tjener uddannelse

”Jeg ville rotere hele vejen rundt om bordet af bare nerver og anspændthed. Sammen med Comwell Koldings hotelchef og restaurantchef fandt jeg frem til, at jeg ville have godt af en coach til at hjælpe mig med eksamensnerverne. Vi fandt heldigvis frem til Finn,” fortæller Mikolaj Starczewski.

”Finn” er chefkonsulent i IBC Kurser, Finn C. Lassen, som Comwells restaurantchef kom i kontakt med, da hun blev opmærksom på, at IBC tilbyder individuelle forløb med blandt andet mentoring og coaching tilpasset den enkelte kursist.

Finn C. Lassen har i samarbejde med Mikolaj Starczewski med samtaler, træning og øvelser styrket hans selvtillid. Mikolaj Starczewskis karakterer på tjeneruddannelsen er gået fra 4 ved prøver til to gange 10 ved den afsluttende svendeprøve, som han fik en bronzemedalje og legat for.

"Finn har hjulpet mig enormt og givet mig større tro på mig selv, som jeg tager med mig i fremtiden. Jeg har også lært, at det er i orden at tage en pause, trække vejret fem sekunder og tænke over tingene ved en eksamen,” siger Mikolaj Starczewski.

Han er uddannet tjener på Hotel Comwell i Kolding med skoleophold på Hansenberg i Kolding. Han har fået så megen mod på uddannelse og eksamener, at han den 1. august begynder endnu en uddannelse – denne gang som kokkeelev på Hotel Koldingfjord i Kolding.

 Læs mere om individuelle forløb på IBC: https://kurser.ibc.dk/kurser-og-uddannelser/personlig-udvikling

 

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.