Helene Bo Olsen

Undervser ved IBC

Helene Bo Olsen er designteknolog og projektleder med erfaring inden for kommerciel træning, salgspsykologi, konflikthåndtering, kommunikation og ledelse. Hun har løst opgaver for store danske virksomheder som Linak, Danfoss, Gumlink, Scandic Hotels og Georg Jensen.

Helene har desuden beskæftiget sig med konceptudvikling, indendørs arkitektur, indretning, retail og visual merchandising. Hun har interesse for krydsfeltet mellem det digitale univers og de fysiske butikker, og hvordan virksomheder kan imødekomme den fremtidige digitalisering.

Helene er oprindeligt uddannet designteknolog, speditør, indendørsarkitekt samt projektleder. Derudover har hun også en pædagogisk diplomuddannelse.

Helene er en dygtig underviser, der er optaget af at skabe ekstraordinære oplevelsesrum i undervisningen og hjælpe virksomheder med at tilpasse sig nye arbejdssituationer. Helene er kendt for at være idérig, detaljeorienteret, serviceminded og resultatorienteret. Og så er hun også god til at opbygge tillid og sociale relationer.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.