EUV - uddannelse for voksne

Voksenuddannelse er et supplement til det danske uddannelsessystem. Det er specielt tilrettelagt til dig, der allerede er i job eller har været en del år på arbejdsmarkedet og har erfaring nok til ikke at starte helt fra bunden.

Uanset om du vil udvikle dine kompetencer, bygge videre på den uddannelse du allerede har eller måske starte på et helt nyt område, har vi en løsning, der passer til dig.

Du kan vælge at tage en uddannelse helt fra bunden, eller du kan få et særligt tilrettelagt uddannelsesforløb, der er tilpasset dig og din erhvervsmæssige baggrund og dit mål for fremtiden.

Få papir på dine kompetencer

Hos IBC kan du gennemgå en realkompetencevurdering, hvor vi sammen ser på din erhvervserfaring og samler trådene. Har du realkompetencer, der svarer til en hel uddannelse, kan du få et uddannelsesbevis. Har du derimod realkompetencer der svarer til bestemte moduler på vores uddannelser, får du et kompetencebevis.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at starte på en voksenuddannelse skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering. Svarer dine realkompetencer til adgangskravene til vores uddannelser, kan du få et adgangsbevis, og så kan vi i fællesskab tilrettelægge det helt rigtige uddannelsesforløb til dig.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.