Amukvalitet.dk - tilfredshed og evaluering af AMU på IBC

Alle, der har deltaget på et AMU-kursus kan ved kursets afslutning udfylde et evalueringsskema. På AMUkvalitet har du adgang til at se resultater af deltagernes evalueringer af AMU-kurser afholdt på IBC.

AMUkvalitet

AMUkvalitet er Børne- og Undervisningsministeriets værktøj til at vurdere og forbedre kvaliteten af arbejdsmarkedsuddannelser, AMU, ud fra deltagernes tilfredshed.

Når man deltager på et AMU-kursus, får man ved afslutning af kurset tilbud om at evaluere kurset ved at svare på et spørgeskema i AMUkvalitet. Evalueringen sker typisk på deltagerens mobiltelefon. Spørgsmålene handler om udbytte af kurset, lærerens indsats, undervisningens form og indhold og kursets prøve. Evalueringsresultaterne vises i AMUkvalitet’s resultatoversigt, der er offentlig adgang til. I resultatoversigten kan man se, hvordan kurser og AMU-udbydere er blevet vurderet. Du kan læse mere om AMUkvalitet på Børne- og Undervisningsministeriet webside


De seneste resultater for AMU-kurser ved IBC

Ved klik på linket til AMUkvalitet.dk får du adgang til at se resultater af deltagernes evalueringer af AMU-kurser hos IBC. På AMUkvalitet ligger resultaterne under punktet ”Resultatoversigt”. Her klikker du på IBC i listen over skoler. Herefter vises resultater for AMU-kurser ved IBC i det seneste kvartal.

 

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.