Hvad er e-læring på IBC?

E-læring på IBC er kurser, hvor du arbejder med selvinstruerende digitale opgaver og videomateriale. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

Hvad er e-læring på IBC?

Ved kursusstart får du adgang til selvinstruerende digitalt materiale, som består af tekst, opgaver og øvelsesfiler, som du selvstændigt arbejder med. Du tager undervisningen på IBC, og der vil være mindst én underviser til stede hele tiden, som hjælper og vejleder dig i brug af e-læringsplatformen. Derudover vil der mulighed for sparring med andre kursister, såfremt der er flere der læser samme fag som dig. 

Med e-læringskurser kan du få opdateret dine færdigheder og sammensætte din uddannelse, så den passer til dine egne behov og ønsker.

Undervisningen tilrettelægges så den foregår i dit tempo, hvor du har mulighed for at disponere og tilrettelægge din egen tid. Undervisningen foregår uafhængigt af hold, hvilket giver dig fleksibilitet og mulighed for at kombinere kursusforløbet med erhvervsarbejde. Du arbejder på egen hånd med materialer inden for det specifikke kursus – uafhængigt af andre kursister.

 

 

Vælg blandt over 150 forskellige korte kurser 

Du kan frit vælge over 150 forskellige fag inden for nedenstående områder:

  • Administration
  • IT
  • Iværksætteri
  • Ledelse & HR
  • Markedsføring og web
  • Projektledelse
  • Salg
  • Sprog

 

Du vælger altså selv det eller de fag som lige netop du har brug for, og du bestemmer selv hvornår du ønsker at tage modulerne. Det er dermed dig selv, der tilrettelægger din undervisning.

Fagene kan tages hver dag på alle IBCs lokationer: Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder og Aabenraa (mandag-fredag 8.15-15.40).

Du kan se vores samlede udbud af e-læringskurser og uddannelser her.

 

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål vedrørende E-læring på IBC, har du brug for personlig rådgivning eller få uddybet, hvilket kursus eller hvilken uddannelse, der passer bedst til dine behov? Ring og hør nærmere på telefon 2528 4106.

 

Åbningstider

2018:
Fra og med torsdag den 4. januar til og med onsdag den 27. juni 2018.
(Lukket uge 7, uge 13, den 2. april, 27. april, 10. maj, 11. maj, 21. maj, 5. juni)

Fra og med mandag den 6. august til og med torsdag den 20. december 2018.
(Lukket uge 42).

 

Der er åbent på ovenstående datoer i Aabenraa, Fredericia, Kolding, Sønderborg og Tønder.

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!