Hvad er e-læring på IBC?

E-læring på IBC er kurser, hvor du arbejder med selvinstruerende digitale opgaver og videomateriale. E-læringskurser tages i vores lokaler på IBC i Kolding, Fredericia eller Aabenraa.

Hvad er e-læring på IBC?

Ved kursusstart får du adgang til selvinstruerende digitalt materiale, som består af tekst, opgaver og øvelsesfiler, du selvstændigt arbejder med. Du tager undervisningen på IBC, og der vil være mindst én underviser til stede hele tiden, som hjælper og vejleder dig i brug af e-læringsplatformen. Derudover vil der mulighed for sparring med andre kursister, såfremt der er flere, der læser samme fag som dig. 

Med e-læringskurser kan du få opdateret dine færdigheder og sammensætte din uddannelse, så den passer til dine egne behov og ønsker.

Undervisningen tilrettelægges, så den foregår i dit tempo, hvor du har mulighed for at disponere og tilrettelægge din egen tid. Undervisningen foregår uafhængigt af hold, hvilket giver dig fleksibilitet og mulighed for at kombinere kursusforløbet med erhvervsarbejde. Du arbejder på egen hånd med materialer inden for det specifikke kursus – uafhængigt af andre kursister.

 

 

Vælg mellem over 150 forskellige korte kurser 

Du kan frit vælge mellem 150 forskellige fag inden for nedenstående områder:

  • Administration
  • IT
  • Iværksætteri
  • Ledelse & HR
  • Markedsføring og web
  • Projektledelse
  • Salg
  • Sprog

 

Du vælger altså selv det eller de fag, som lige netop du har brug for, og du bestemmer selv, hvornår du ønsker at tage modulerne. Det er dermed dig selv, der tilrettelægger din undervisning.

Fagene kan tages hver dag på alle IBCs lokationer: Kolding, Fredericia og Aabenraa (mandag-fredag: kl. 08.15-15.40).

Du kan se vores samlede udbud af e-læringskurser og uddannelser her.

 

Få personlig rådgivning

Har du spørgsmål vedrørende e-læring på IBC, har du brug for personlig rådgivning eller få uddybet, hvilket kursus eller hvilken uddannelse, der passer bedst til dine behov? Ring og hør nærmere på telefon 2528 4106.

 

Åbningstider

Der er åbent fra og med den 6. januar 2020 til og med fredag den 26. juni 2020 (dog lukket i hele uge 7 og uge 15, samt dagene den 13. april, 8. maj, 21. maj, 22. maj og 1. juni 2020)

Fra og med onsdag den 5. august 2020 til og med fredag den 18. december 2020 er der ligeledes åbent (dog lukket i uge 42).

 

Der er åbent på ovenstående datoer i Aabenraa, Fredericia og Kolding.

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.