Virksomhedskurser

IBC kan tilbyde virksomhedstilpasset kompetenceudvikling af hele jeres virksomhed, og hjælp til at indhente de økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling.

Virksomhedstilpasset kompetenceudvikling kan være et kursus for udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed. Det kan også være, at I har brug for at få jeres eget akademi med en række af uddannelser, som er tilpasset til jeres virksomhed.

 

 

Et udviklingsprogram for medarbejderne der er tilpasset jeres virksomheds-strategi kan sikre;

  • vidensdeling på tværs af jeres virksomhed
  • udvikling og træning af medarbejderens kompetencer
  • jobtilfredshed og fastholdelse
  • bedre præstationer

 

Uddannelse skal være en oplevelse

Det er en glæde for os, at kunne byde jeres medarbejdere velkommen i vore smukke lokaler. I Kolding kan I opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand.

Få en uddannelsesplan og kompetenceprofiler for alle medarbejdere

IBC kan udforme en uddannelsesplan, der indholder et samlet overblik over jeres medarbejderes formelle kompetencer: Hvem har egentlig en Prince2 certificering, et truckcertifikat eller grundlæggende kendskab til Excel. IBC har også de nødvendige koncepter og redskaber til at skabe et overblik over behovet for medarbejderudvikling af de bløde kompetencer. IBC har den nødvendige ekspertise til at foretage individuel kompetencevurdering af alle jeres medarbejdere, og dette kan IBC ofte gøre tæt på omkostningsfrit.

IBC kan søge de økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling

Det er ikke nok at afdække behovet for kompetenceløft. HC Thorsen er IBC's ekspert i statslige økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling, og han kan sørge for, at I får søgt de økonomiske ressourcer i form af f.eks. efteruddannelses-støtte, løntabsgodtgørelse og kompetencefonde. IBC kan rådgive jeres virksomhed omkring hele det danske uddannelsessystem, dvs. IBC kender uddannelsesjunglen, sådan at I altid får kompetenceløft til den rigtige pris og fra den rette udbyder.

 

Læs om vores kunder og cases 

IBC styrker virksomheder gennem kompetenceudvikling af hele organisationen. Vi har specialister i økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling og administration af et udviklingsprogram for hele virksomheden. IBC Konsulenthus har løst opgaver for f.eks. GLS, Kvist Industries, Marius Pedersen, LM Wind Power og Prime Cargo. Læs om nogle af vores kunder her, og bliv inspireret af deres succeshistorier.

IBC kan stå for administrationen af et udviklingsprogram

Endelig er der udfordringen med administrationen af et udviklingsprogram – f.eks. online håndtering af tilmeldinger til kurser og indhentelse af løntabsgodtgørelsen. Det handler altsammen om administration og uddannelsesplanlægning, og det er en af IBC's spidskompetencer.


Arbejdsløsheden er lav, og alle kæmper om at tiltrække de dygtigste medarbejdere og fastholde dem. Det har skabt en hård konkurrence om de dygtigste medarbejdere. Løsningen kan være at udvikle kompetencerne og skabe større jobtilfredshed hos dine nuværende medarbejdere.

 

Kontakt os for et møde 

Jørgen Kaadtmann

Chefkonsulent
+45 7224 1750
jka@ibc.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.