IBC Servicekoncept

IBC kan tilbyde virksomhedstilpasset kompetenceudvikling til hele jeres virksomhed samt hjælp til at skaffe de økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling.

Virksomhedstilpasset kompetenceudvikling kan omfatte kurser for udvalgte medarbejdere i jeres virksomhed. Det kan også indebære oprettelse af jeres eget akademi med en række uddannelser skræddersyet til jeres virksomhed.

Et udviklingsprogram for medarbejdere tilpasset jeres virksomhedsstrategi kan sikre følgende:

  • Vejledning og dialog med IBC-konsulenter om den mest relevante undervisning til dine medarbejdere.
  • Vi kan assistere med hele planlægningsfasen, så det praktisk set fungerer for din virksomhed med hensyn til tid og sted for undervisning.
  • Information og evt. assistance til at søge tilskud/godtgørelse til uddannelse.
  • En kort og enkel skriftlig aftale mellem IBC og din virksomhed vedrørende de kurser, I køber, der er nem at forstå og uden småt skrift.
  • IBC er ansvarlig for kursusafviklingen og for at informere medarbejderne, så der ikke er tvivl om mødetidspunkter og deltagelse.
  • Alle kurser evalueres, og vi sikrer kontinuerlig forbedring baseret på feedback.

Arbejdsløsheden er lav, og alle kæmper om at tiltrække og fastholde de dygtigste medarbejdere. Dette har skabt hård konkurrence om de dygtigste medarbejdere. En løsning kan være at udvikle kompetencerne og øge jobtilfredsheden blandt dine nuværende medarbejdere.

Uddannelse skal være en oplevelse

Det er en glæde for os, at kunne byde jeres medarbejdere velkommen i vore smukke lokaler. I Kolding kan I opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand.

Få en uddannelsesplan og kompetenceprofiler for alle medarbejdere

IBC kan udarbejde en uddannelsesplan, der giver et samlet overblik over jeres medarbejderes formelle kompetencer, såsom hvem der har en Prince2-certificering, et truckcertifikat eller grundlæggende kendskab til Excel. IBC har også de nødvendige koncepter og redskaber til at skabe et overblik over behovet for medarbejderudvikling af de bløde kompetencer. Vi har den nødvendige ekspertise til at foretage individuel kompetencevurdering af alle jeres medarbejdere, og dette kan vi stå for. 

Vi kan hjælpe med at kortlægge kompetencebehovet i din virksomhed:

  • En realkompetencevurdering (RKV) er en proces, hvor dine medarbejdere får vurderet deres reelle kompetencer i forhold til en bestemt uddannelse eller et modul i uddannelsen.
  • Individuel kompetencevurdering (IKV) i arbejdsmarkedsuddannelserne (AMU) er en vurdering af, om det, dine medarbejdere kan, svarer til det, de kunne have lært på et eller flere AMU-kurser. På den måde kan dine medarbejdere få dokumentation på det, de kan, selvom de har lært det på andre måder end ved at gå i skole.

IBC kan søge de økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling

Det er ikke nok at identificere behovet for kompetenceløft. IBC har ekspertisen til at søge økonomiske ressourcer til kompetenceudvikling og kan sikre, at I søger de økonomiske ressourcer, f.eks. efteruddannelsesstøtte, løntabsgodtgørelse, EU-fonde og kompetencefonde. IBC kan rådgive jeres virksomhed om hele det danske uddannelsessystem, da vi kender uddannelsesjunglen, hvilket sikrer, at I altid får kompetenceløft til den rigtige pris og fra den rette udbyder.

 

IBC kan stå for administrationen af et udviklingsprogram

Endelig er der udfordringen med administrationen af et udviklingsprogram – f.eks. online håndtering af tilmeldinger til kurser og indhentelse af løntabsgodtgørelsen. Det handler altsammen om administration og uddannelsesplanlægning, og det er en af IBC's spidskompetencer.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.