SEO Advanced Manager

Du får et særdeles grundigt kendskab til søgemaskineoptimering. Du kommer rundt om alt fra søgeordsanalyse, teknikker, indhold, links, duplicate content, onpage- og offpage optimering og meget mere.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Teknik er teknik, og på dette SEO kursus kommer der effektive SEO-værktøjer og SEO-arbejdsmetoder frem i lyset. Værktøjer og metoder, du kan bruge professionelt i din kamp om at ligge bedst placeret i Google.

Som alle ved, er det svært at vælge de rigtige søgeord, links, koder og teknikker. Med de korrekte redskaber kan du optimere HTML-koden på et website, så det lever op til søgemaskinernes guidelines, og linkbuilde via linkkataloger, gæsteblogge, sociale medier og eget linkbuilding netværk.

Se også vores Grundlæggende SEO Kursus

  • Søgninger, søgemønstre og tendenser
  • Prioritering af søgeord ud fra søgevolumen og konkurrencen i søgemaskinerne
  • Produktion af indhold i større mængder - med bevaring af kvalitet
  • Identificering af indekseringsbarrierer og dobbelt indhold
  • Flytning af et website til et nyt domæne/platform og forebyggelse af tab af trafik
  • Internationalisering af websitet
  • Linkbuilding-teknikker
  • Opbygning af eget linkbuilding netværk
  • SEO-køreplan

Dit udbytte

Du får et indblik i søgninger, søgemønstre og tendenser, ligesom du naturligvis også får en grundlæggende viden om søgeordsanalyser baseret på en kombination af brainstorming, viden om produkter/services, søgeordsværktøjer og synonymer.

Dine undervisere

Claus Rump

SEO Specialist hos River Online og ejer af Spraytana.dk / Suntana.dk

Claus har arbejdet med SEO siden 2010. Han har startet to webshops, som han stadig driver ved siden af sit arbejde hos River Online og som underviser hos IBC Kurser.

Han elsker at lære fra sig, så du får ikke en masse højtravende slides med viden, men i stedet får du praktisk træning i, hvordan du efter endt kursus kan bruge de værktøjer og den viden, du får, så du får bedre placeringer ud af det.

"Hvordan får vi banket vores websites op i top 3 placering? Valgt de rigtige søgeord? Og skrevet SEO tekster, som fungerer? Efter Jesper deltog på SEO Advanced Manager kom han hjem med svar på spørgsmålene, ny information og nye guldkorn i bagagen."

Jesper Nygaard

IT-chef, Kokken & Jomfruen

At det blev kurset SEO Advanced Manager på IBC Kurser, som Jesper Nygaard valgte at deltage på, var ikke tilfældighedernes spil. Jesper, som er IT chef hos Kokken & Jomfruen, var fra starten meget bevidst om hans ønsker til udbyttet af hans kursusdeltagelse, han undersøgte markedet i forhold til kursusindhold og underviser, og SEO Advanced Manager opfyldte det perfekt.


- Jeg greb hurtigt fat i Advanced Manager-kurset fordi, jeg fik indtrykket af, at det ville være meget handlings- og løsningsorienteret. Jeg ønskede ikke et foredragsagtigt kursus, hvor man kommer og høre en person fortælle og læse en masse ting op, men hvor der er ikke er nogen handling bag, siger Jesper og fortsætter – Jeg ville have konkrete handle- og løsningsmuligheder med hjem, som jeg kunne tage direkte i brug, når jeg returnerede til jobbet.


Ved ethvert kursus er det interessante jo, hvad udbyttet bliver og om det er brugbart. Og Jesper er ikke sen til at reklamere med Kokken & Jomfruens resultater. – På flere af de store søgeord, hvor vi gerne vil findes, er vi gået fra en 5. plads eller længere nede til nu at ligge i top 3, og det kan helt sikkert tilskrives kurset og guldkornene derfra, siger en tilfreds Jesper.


Jesper er også blevet mere bevidst omkring tekstopbygning, og hvordan han skaber højere ordtæthed på hver side ud fra de udvalgte søgeord. - Jeg fik gode værktøjer med retur til at måle ordtætheden op imod læsekvalitet, tekstens kvalitet og brugerens læseegenskaber, informerer Jesper. Derudover er han blevet klogere på linkbuilding-delen. – Vi fik redskaber til at få tunet ens linkbuilding med, og det har jeg brugt en del krudt på hjemme i virksomheden, beretter Jesper.


– Det var rigtig indbringende at sparre med de andre kursister ved gruppeopgaverne. Efterfølgende har vi oprettet en Facebook gruppe, hvor vi beretter om ting vi har afprøvet, set eller hørt om, som de andre måske også kunne have gavn af, og det er et super godt netværk med forskellige kompetencer, smiler Jesper.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der har en særlig interesse i søgemaskineoptimering og vil arbejde mere professionelt med området.

Vi forventer, at du har SEO-kendskab svarende til minimum niveauet på Web Marketing Manager eller kurset Markedsføring på Google (SEO). Desuden skal du have administratoradgang til et website, således at du har adgang til at arbejde med websitet i løbet af dette SEO-kursus.

Pris

DKK 8900,- ekskl. moms

SEO Advanced Manager strækker sig over 4 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SEO Advanced Manager, Kolding - 05/12/2016

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:
Modul 1: 5. - 6. december
Modul 2: 19. - 20. december

SEO Advanced Manager, Kolding - 22/03/2017

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00 - 16.00:
Modul 1: 22. - 23. marts
Modul 2: 18. - 19. april

Tilmeld vores nyhedsbrev