SAP Grundlæggende

Kurset er til dig, der er ny bruger af SAP og vil have forståelse for SAP-systemet, samt tips og tricks. SAP grundlæggend-kurset er dit første skridt ind i SAP-verdenen.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

SAP Grundlæggende giver dig en grundig indføring i SAP-systemets opbygning, og gennem praktiske øvelser får du basale færdigheder i at bruge SAP. Med SAP grundlæggende får du kompetencerne og forståelsen for at arbejde med systemet og dets mange moduler.

Du skal vælge grundlæggende, når du vil:

  • Have en elementær forståelse for SAP ERP 6.0
  • Evne at bruge de grundlæggende værktøjer i SAP
  • Lære at navigere og søge i SAP-systemet
  • Styrke fundamentet for at tage næste skridt med SAP.

Underviserne fortæller

Hør SAP underviser Susanne Christensen fortælle om udbyttet ved at tage en SAP uddannelse. IBC udbyder 12 forløb som er specialiseret til hvert sit SAP modul

Dit og virksomhedens udbytte

Hos IBC kan du udforske hele SAP-systemet, da du arbejder på IBC's egen SAP-server. Der er åbent for alle funktionaliteter i SAP, hvilket giver dig mulighed for at få forståelsen af sammenhængen og mulighederne i SAP-systemet. Hvilket er afgørende for at få fuldt udbytte af digitalisering med SAP-systemet.

En SAP-installation, der er i brug i en virksomhed, den bliver sat op med den funktionalitet, virksomheden skal bruge, og den enkelte medarbejder får kun adgang til et udsnit af disse i SAP. Når der undervises i en SAP-installation, der er i brug, så er udfordringen, at der ikke kan undervises i hele SAP systemet, men kun i virksomhedens valgte opsætning. 

Underviserteamet bag

Susanne Christensen

Chefkonsulent hos IBC

Siden 2007 har Susanne undervist i SAP inden for salg, indkøb, lager, produktion, vedligehold, beregning af materialebehov, HR, finans, controlling og integrations-virksomhedsspillet.

Susanne er uddannet kontorassistent og har en erhvervspædagogisk diplomuddannelse i lean, ledelse i praksis samt i undervisning og læring.

Susanne har blandt andet implementeret SAP hos Fertin Pharma A/S, Sanistål A/S samt ledige i op til 30 dage i de mange moduler.

I undervisningen lægger hun vægt på, at kursisterne får sammenhænge og forståelse for SAP-systemet, hvor hendes erfaringer selvfølgelig bliver inddraget med gode eksempler, så kursisterne går hjem med et større og bredere kendskab til systemet og ikke er bange for at arbejde i og med SAP.

"De formidler SAP, så du forstår sammenhængen i SAP-systemet. "

Conni Valentin

Siemens Gamesa

Jeg synes, at jeg har fået en rigtig god forståelse af det, jeg faktisk arbejder med til dagligt. Kurset har givet mig muligheder for nye udfordringer, enten i mit nuværende job eller et helt andet sted. Kurset har været meget givende og underviserne er fantastisk dygtige, de formidler undervisningen, så man forstår den store sammenhæng.

Du lærer i et rigtigt SAP-system 

IBC har egen SAP-server og SAP-system, så du du kan få hands-on praktisk erfaring i alle øvelserne. Det særlige ved IBC's SAP-kurser er, at det ikke er e-learning. Der er underviser på hele tiden, og der er medkursister, som du kan erfaringsudveksle med. Underviseren gennemgår øvelserne, knytter virksomhedernes flow til SAP-undervisningen og svarer på dine spørgsmål. Hos IBC kan du trygt udforske SAP-systemet, da du arbejder på IBC's SAP-server. Vælg imellem IBC's 12 specialicerede SAP forløb.

Du får SAP undervisningsmaterialet

Du får undervisningsmateriale, som er skrevet af IBC’s SAP-team. Undervisningsmaterialet er inkluderet i deltagergebyret og er et rigtig godt opslagsværk, du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset og skal have al din nye viden omsat til praksis i din virksomhed.

SAP kursus uddannelse

Pris

DKK 3990,- ekskl. moms

Praktisk info

SAP Grundlæggende strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SAP Grundlæggende, Kolding - 24/03/2022

Der er undervisning følgende dage i Kolding fra kl. 8.30 - 15.30:

d. 24. marts 2022

SAP Grundlæggende, Kolding - 24/05/2022

Der er undervisning følgende dage i Kolding fra kl. 8.30 - 15.30:

d. 24. maj 2022

Virkomhedskurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

SAP Grundlæggende strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

SAP Grundlæggende, Kolding - 24/03/2022

Der er undervisning følgende dage i Kolding fra kl. 8.30 - 15.30:

d. 24. marts 2022

SAP Grundlæggende, Kolding - 24/05/2022

Der er undervisning følgende dage i Kolding fra kl. 8.30 - 15.30:

d. 24. maj 2022

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.