Persondatahåndtering

Er jeres virksomhed klar til persondataforordningen? Ved I hvordan de skal opbevares og beskyttes i forhold til ny lovgivning? Hvis ikke så kan vi hjælpe jer på vej med dette kursus.

Bemærk at dette er et e-læringskursus, der tages på vores lokationer ved IBC i Kolding, Fredericia, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa.

Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

  • Krav om gennemsigtighed ift. hvordan håndteringen og brugen af persondata finder sted
  • Begrænsning af persondatahåndtering til specificerede, retmæssige formål
  • Begrænsning af persondataindsamling og lagring til tilsigtede formål
  • Mulighed for, at individer kan rette i eller anmode om at få slettet deres personlige data
  • Begrænsning af datalagring for personligt identificerbare data i kun så langt tid, som er nødvendigt for det tilsigtede formål
  • Sikkerhed for at personlige data er beskyttet vha. hensigtsmæssig sikkerhedspraksis

 

Dit og virksomhedens udbytte

  • Du kan behandle personoplysninger i overensstemmelse med persondataloven samt databeskyttelsesforordningen, og du kan selvstændigt skelne mellem almindelige og følsomme oplysninger.
  • Du kan identificere risici og foretage sikkerhedsforanstaltninger

Dine undervisere

Henrik Huus

Henrik har flere års erfaring med at udvikle ledere, teams og organisationer både inden for offentlige og private virksomheder. Han er uddannet coach og har en AU i ledelse. Henrik er certificeret i People Test System som bruges til lederudvikling, rekruttering og teamudvikling.

Henrik har flere års undervisningserfaring og er ekstern underviser på forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor han underviser i HR, ledelse, international markedsføring, projektledelse og it-sikkerhed.

Henrik fokuserer på at skabe et læringsrum som er nærværende, levende og praksisnært, og med et gran af humor.

 

Praktisk info

Persondatahåndtering strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Persondatahåndtering, Kolding

Der er undervisning følgende dage kl. 8.30 - 15.55:

12. og 19. juni

 

Firmakurser

Workshops

Tilskud

Følgende AMU-fag indgår i kurset:

48653 Håndtering af personoplysninger DKK 236

Samlet pris for deltagere i AMU-målgruppen
inkl. lån af bøger, materialer og pc
DKK 236

Vi tager forbehold for prisændringer som følge af ministerielle tiltag.

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Persondatahåndtering strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Persondatahåndtering, Kolding

Der er undervisning følgende dage kl. 8.30 - 15.55:

12. og 19. juni

 

Følgende AMU-fag indgår i kurset:

48653 Håndtering af personoplysninger DKK 236

Samlet pris for deltagere i AMU-målgruppen
inkl. lån af bøger, materialer og pc
DKK 236

Vi tager forbehold for prisændringer som følge af ministerielle tiltag.

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.