Det siger kunderne

Vi er meget optaget af, at vores møde- og konferencekunder føler sig hjemme, er i godt selskab, og at rammerne og medarbejdere på IBC Innovationsfabrikken støtter op om dit arrangement hos os.

Vi benytter primært IBC Innovationsfabrikken til lederarrangementer og workshops


"Vi benytter primært IBC Innovationsfabrikken til lederarrangementer og workshops for at skifte fra traditionelle mødelokaler til særligt udviklende rammer, som styrker videreudviklingen af dygtige ledere. Innovationsfabrikken ligger samtidig centralt i Kolding, så vores ledere nemt kan komme dertil.

Det afgørende er dog, at Innovationsfabrikkens spændende og innovative rammer passer godt til vores ideer om lederudvikling og Sygehus Lillebælts ambitiøse mål: at være Patienternes Sygehus. Innovationsfabrikken inspirerer os simpelthen til gode ideer."
 

Mette G. N. Jacobsen
Ledelseskonsulent i HR-afdelingen - Ledelse & jura, Sygehus Lillebælt

Vi bruger IBC Innovationsfabrikken til mange formål


"Vi bruger IBC Innovationsfabrikken til mange formål. Til uddannelse af vores timelønnede ansatte, specialforløb for vores teamledere og til interne konferencer, møder og kurser.

De utraditionelle rammer og den særlige arkitektur på Innovationsfabrikken inspirerer, så vi får udviklingsprocesser sat på innovative rette spor. Innovationsfabrikkens lokaler varierer også i størrelse, så vi både kan arbejde klassevis og i små grupper ovenpå auditorierne."

Lars Bjarke Noe
HR Manager, Alfa Laval

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.