Facebook annoncering - avanceret

Med Facebook-annoncering har du mulighed for præcist at ramme og modne din målgruppe til at foretage en handling – men det er dyrt, hvis du ikke formår at bruge Facebook's redskaber.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Med et avanceret kursus i Facebook-annoncering lærer du, hvordan du tager din annoncering fra boosts og annoncekontoadministrator til Power Editor, kopimålgrupper og pixelswaps.

Målet med kurset er at give dig kendskab til de mest spændende muligheder med Facebook-annoncering og vise dig, hvordan andre har fået succes – så du kan lade dig inspirere.

Du vil fx arbejde med følgende redskaber:

  • Opbygning af korrekt struktur
  • Retargeting-flows
  • Kopimålgrupper
  • Pixelswaps
  • Lead Ads-format
  • Måling af ROI
  • Prisfastsætning af annoncer

Underviseren fortæller

Bliv klogere på indholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Facebook-annoncering.

 

Dit udbytte

Du får kendskab til de redskaber, hvis brug er en forudsætning for et positivt afkast med Facebook-annoncering. Du lærer, hvordan du evaluerer dine kampagner og optimerer, så profitabiliteten forbedres. Du kommer på forkant med udviklingen, så du også i den kommende tid formår at bruge Facebook bedst muligt.

Virksomhedens udbytte

Efter kurset vil virksomheden formå at bruge verdens største sociale medie til yderligere vækst – både til at få nye kunder, men i lige så høj grad til at forbedre fastholdelsen af eksisterende. Efter kurset bliver Facebook en vigtig del af paletten med digital markedsføring.

Underviserteamet bag

På denne uddannelse møder du et underviserteam af eksperter fra erhvervslivet, så du altid får præsenteret friske erfaringer. Da underviserne til dagligt arbejder professionelt med kommunikation, kan der ske udskiftninger i underviserteamet helt frem til start på forløbet.

David Lorentzen

Medejer og social advertising specialist hos Lorentzen & Farsinsen ApS

David har beskæftiget sig med Facebook-annoncering siden 2012 og har dermed været med hele vejen på den rejse, mediet har taget. Lige fra det vilde vesten til GDPR og dataskandaler.

I dag rådgiver og underviser han alt fra iværksættere til de største virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder i Danmark. Som ekstern rådgiver for social media software-virksomheden Falcon rummer porteføljen også adskillige internationale brands.

I sin undervisning fokuserer David på at få kogt Facebooks annoncesystem ned til noget håndgribeligt ved hjælp af en klar strategi, faste rutiner og automatiseringer, som kan fungere i en dagligdag, hvor Facebook ofte blot er en ud af mange arbejdsopgaver.

"Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden gør, at man kan gå i gang med det samme."

Helle Goller

Digital Marketing Specialist, DGI

Super godt hands-on kursus, hvor du virkelig får fingrene i systemet. Kompetent og engagerende underviser med stor viden om, hvad der rykker. Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden gør, at man kan gå i gang med det samme.

 

Få dansk bog om Facebook-annoncering

Som deltager får du den trykte bog "Facebook annoncering", som er skrevet af underviseren Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr. og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge, når du kommer hjem fra kurset og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

facebook annoncering bog

Målgruppe

Kurset er for dig, der har et mere indgående kendskab til Facebook-annoncering og eksempelvis har arbejdet med Facebook-annoncering i PowerEditor gennem længere tid eller har deltaget i kurset vores grundlæggende kursus i Facebook-annoncering.

 

Opnå rabat

Tilmelder du dig flere af vores Facebook-kurser, får du DKK 1000,- i rabat for hvert ekstra kursus. Du kan læse om vores andre Facebook-kurser her: Facebook Administrator og Facebook Annoncer.

Pris

DKK 3899,- ekskl. moms

Praktisk info

Facebook annoncering - avanceret strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 19/01/2021

19. januar 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 25/05/2021

25. maj 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 15/09/2021

15. september 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 01/12/2021

1. december 2021

Firmakurser

Prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Facebook annoncering - avanceret strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 19/01/2021

19. januar 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 25/05/2021

25. maj 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 15/09/2021

15. september 2021

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 01/12/2021

1. december 2021

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.