Facebook annoncering - avanceret

Med Facebook annoncering har du mulighed for, præcist at ramme og modne din målgruppe til at foretage en handling – men det er dyrt, hvis du ikke formår at bruge Facebooks redskaber.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

På kurset i avanceret Facebook annoncering lærer du, hvordan du tager din annoncering fra boosts og annoncekontoadministrator til Power Editor, kopimålgrupper og pixelswaps.

Målet med kurset er give dig kendskab til de mest spændende muligheder med Facebook-annoncering og vise, hvordan andre har fået succes – så du kan lade dig inspirere.

  • Opbygning af korrekt struktur
  • Retargeting-flows
  • Kopimålgrupper
  • Pixelswaps
  • Lead Ads-format
  • Canvas-format
  • Måling af ROI
  • Prisfastsætning af annoncer
    Og meget mere.

Underviseren fortæller

Hør Halfdan Timm fortælle om indholdet og udbyttet ved at deltage på programmet Facebook annoncering.

 

Dit udbytte

Du får kendskab til de redskaber, hvis brug er en forudsætning for et positivt afkast med Facebook annoncering. Du lærer hvordan du evalurer dine kampagner og optimerer, så profitabiliteten forbedres. Du kommer på forkant med udviklingen, så du også i den kommende tid formår at bruge Facebook bedst muligt.

Virksomhedens udbytte

Efter kurset vil virksomheden formå at bruge verdens største sociale medie til yderligere vækst – både til at få nye kunder, men i lige så høj grad at forbedre fastholdelsen af eksisterende. Efter kurset bliver Facebook en vigtig del af paletten med digital markedsføring.

Underviserteamet bag

Martin Sønderbæk Pedersen

Stifter af We Are Humans ApS

Martin er uddannet cand.merc i marketing fra Aarhus Universitet og har været ansat som annonce-specialist og Account Manager hos Facebook. Her hjalp han både små og store virksomheder med at udvikle effektive annonceringsstrategier, analysere resultaterne og løbende optimere annoncernes performance.

Martin er stifter af We Are Humans, der er et bureau med ekspertise i markedsføring på Facebook. Han har hjulpet mere end 300 virksomheder med at få det maksimale ud af deres annonceringsbudget. Kunderejsen og konverteringer er to store fokusområde, når Martin i dette kursus fortæller om, hvordan du kan bruge annoncering på Facebook til at skabe resultater.

"Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!"

Helle Goller

Digital Marketing Specialist, DGI

Super godt hands on kursus, hvor du virkelig får fingrene i systemet. Kompetent og engagerende underviser, med stor viden om hvad der rykker. Gode tips og tricks til at optimere dine annoncer samt nyeste trends og viden, gør, at man kan gå i gang med det samme!

 

Få dansk bog om Facebook Annoncering

Deltagerne får den trykte bog; Facebook Annoncering, som er skrevet af underviseren Halfdan Timm. Bogen har en værdi af 895,- kr., og er inkluderet i deltagergebyret.

Med bogen har du et opslagsværk, som du kan bruge når du kommer hjem fra kurset, og skal have al din nye viden omsat til praktisk brug i din virksomhed.

facebook annoncering bog

Målgruppe

Kurset er for dig der har mere indgående kendskab til facebook annoncering og eksempelvis har arbejdet med Facebook annoncering i PowerEditor gennem længere tid eller har deltaget i kurset Facebook Annoncer.

 

Opnå rabat

Tilmelder du dig flere af vores Facebookkurser får du DKK 1000,- rabat for hvert ekstra kursus. Du kan læse om vores andre Facebookkurser her: Facebook Administrator og Facebook Annoncer.

Pris

DKK 3899,- ekskl. moms

Praktisk info

Facebook annoncering - avanceret strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 25/09/2019

25. september 2019 

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 11/03/2020

11. marts 2020

Firmakurser

Workshops

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Facebook annoncering - avanceret strækker sig over 1 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 25/09/2019

25. september 2019 

Facebook annoncering - avanceret, Kolding - 11/03/2020

11. marts 2020

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vind en bog...
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og deltag i lodtrækningen om en bog fra kurserne på IBC. Vi trækker lod hver måned!