eVejledning

Få gratis, uvildig hjælp og vejledning om voksen- og efteruddannelse med eVejledning.

Få hjælp, når du har brug for det

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder uden for IBC's åbningstider, har du god mulighed for at få hjælp af eVejledning, som har åbent dag, aften og weekend.

I eVejledning sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. Du bliver derfor altid mødt af en erfaren vejleder, som tager udgangspunkt i din situation. Ligesom vores vejledere på IBC hjælper vejlederen i eVejledning dig med at tage næste skridt på vejen. Vejlederen kan være sparringspartner i dit valg af uddannelse, men det er dig selv, der skal træffe beslutningerne.

Uanset hvor du bor, og hvilken branche du er i, har eVejledning et generelt overblik over de uddannelsesmuligheder, der kunne være relevante for dig. Du kan også få sparring på de forskellige økonomiske støttemuligheder, du har.

Har du spørgsmål, som e-vejledningen ikke kan svare på, guider vejlederen dig videre.

Kontakt eVejledning

Du er meget velkommen til at kontakte os dag, aften og weekend for at få vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder.

Du kan besøge www.voksenuddannelse.dk eller kontakte os via telefon, chat, Facebook eller mail. eVejledning afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. 
eVejledning er et landsdækkende vejledningstilbud for unge, voksne og virksomheder, og er forankret i Styrelsen for It og Læring i Undervisningsministeriet.

Voksenudd logo evejledning 350x350

 

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.