Ejerlederen - specialisering

Vil du videreudvikle din virksomhed og dyrke det gode købmandskab? Ejerlederens specialiseringsmodul er for dig, der vil arbejde mere i dybden med dine udviklingstanker og din egen rolle som leder.
Tilbage til kurset

På forløbet lærer du om

Få kompetencerne til hurtigt og nemt at komme i gang med at udvikle din forretning.

Ejerleder-forløbet er delt op i to kurser - et basismodul og dette specialiseringsmodul, hvor du arbejder mere i dybden med dine udviklingstanker og din rolle som leder.

Du kommer her til at arbejde med følgende områder:

  • Lederskab i praksis
  • Effektiv drift
  • Forretning i udvikling
  • Eksekvering af nye tiltag
  • Forbedringsforslag, fremlæggelse af planer og status over fremdriften

 

Om forløbet på specialiseringsmodulet

Ejerleder-forløbet består af et intensivt basismodul + et længere specialiseringsmodul, hvor der er mulighed for at udbygge dine kompetencer. Når du har gennemført basismodulet, kan du med fordel tage dette specialiseringsmodul i ejerledelse.

Specialiseringsmodulet består af i alt 8 dage, som du tager i 5 dele:

Del 1: Lederskab i praksis (2 dage)
I første del stiller du skarpt på din egen lederrolle og udviklingen af denne. Du arbejder med værdier, adfærd, kommunikation, mindset og kompetenceudvikling. 

Del 2: Effektiv drift (2 dage)   
Der er her fokus på den daglige drift, hvor du ser nærmere på effektiviseringsmuligheder for større lønsomhed. Du kommer desuden til at arbejde med emner som lean, salg, kunder, produkter og services, målstyring og prioritering af opgaver.

Del 3: Forretning i udvikling (2 dage)
I denne del ses der mod fremtiden og hvilke planer, der giver de bedste muligheder på markedet. Du arbejder med forretningsplanen, innovation, forandringsledelse, mission, vision, strategi og digitalisering.

Del 4: Eksekvering (1 dag)
Du skal have dine idéer og planer ført ud i livet. I denne del vil der derfor udelukkende være fokus på at lykkes med de nye tiltag, som vokset frem under forløbet. 

Del 5: Videre herfra (1 dag)
Senest tre måneder efter de første 4 dele af specialiseringsmodulet bliver del 5 afholdt. På denne dag fremlægger du de planer, som blev udarbejdet i del 4, og der vil blive gjort status over fremdriften. Alle deltagere på kurset vil agere panel, så du får feedback på og forbedringsforslag til planerne, som du kan arbejde videre med og justere/revidere denne dag.

Der vil indimellem aktiviteterne være opgaver, som skal løses hjemme i virksomheden. Det giver dig fuld fleksibilitet i forhold til en travl hverdag og giver dig samtidig konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme. 

Målgruppe

Ejerlederen er for dig, der er virksomhedsejer og/eller beslutningstager i en mindre eller mellemstor virksomhed, og som både har lyst til at udvikle sin egen rolle som leder, ligesom du vil være med til at tegne virksomheden udadtil. 

Før du kan tage dette specialiseringsmodul, hvor du arbejder mere i dybden med dine udviklingstanker og din rolle som leder, skal du have gennemført det indledende basismodul i ejerledelse.  

Pris

DKK 13995,- ekskl. moms

Praktisk info

Ejerlederen - specialisering strækker sig over 8 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen - specialisering, Kolding

Firmakurser

Prøver

AMU-fag og pris

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Ejerlederen - specialisering strækker sig over 8 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen - specialisering, Kolding

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.