Ejerlederen

Få et dynamisk og praksisorienteret ledelsesforløb, hvor du som virksomhedsejer lærer at håndtere og facilitere både effektiv drift og langsigtet forretningsudvikling.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Små og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk økonomi med en andel på 80-85 % af de private virksomheder. Styrken i deres konkurrenceevne og produktivitet samt vækstpotentiale er ofte bundet til ejeren, som er øverste leder af virksomheden.

Med dette forløb lærer du at sætte ord på dine selvlærte erfaringer som leder - hvorfor nogle ting virker efter hensigten og andre ikke. Udvikling i en virksomhed kræver en vedholdende ledelse.

I et netværk med andre ejerledere lærer du derfor at arbejde med ledelse, drift og udvikling - herunder salg, kommunikation og innovation. 

 

Om forløbet

På forløbet Ejerlederen er undervisningen utraditionel og meget praksisnær, hvor videndeling og erfaringsudveksling mellem de andre ejerledere og dig spiller en større rolle end ”tør” teori.

Forløbet er inddelt i tre moduler, hvor du her får første introduktionsmodul til ejerledelse i praksis på 2 dage. Herefter er det op til dig, om du ønsker det fulde forløb, der består af et specialiseringsmodul på 7 dage og et afslutningsmodul på 1 dag oveni. På den måde får du et intensivt forløb på i alt 10 dage. 

Kontakt vores koordinator, hvis du ønsker at høre mere om forløbet eller blive tilmeldt alle tre moduler. 


Nedenfor kan du læse mere om indholdet i de forskellige moduler:

Modul 1: Introduktion til ejerledelse i praksis (2 dage)

Pris: 3.195 kr. inkl. forplejning, ekskl. moms

På dette modul får du en introduktion til ejerledede virksomheders problemstillinger vedrørende drift og konkurrencestyrke.

Du får inspiration til at nytænke din virksomheds drift og udvikling, ligesom du får et opbygget et nyt netværk med andre virksomhedsejere og opdager eventuelle blinde vinkler i den daglige forretning. 

Dette introduktionsmodul er et must for dig, der har ønske om at udvikle din virksomheds forretning og har brug for at komme i gang med processen.

Du får altså her en smagsprøve på forløbet Ejerlederen. Har du efter første modul blandt andet lyst til at blive mere skarp på din egen rolle som leder eller arbejde fokuseret med sin virksomheds effektiviseringsmuligheder, kan du tage vores næste specialiseringsmodul. 


Modul 2: Specialisering (7 dage)

Pris: 13.995,- kr. inkl. forplejning, ekskl. moms

På dette modul kommer du mere i dybden, når du stiller skarpt på din egen lederrolle og udviklingen af denne. Du kommer til at arbejde med værdier, adfærd, kommunikation, mindset og kompetenceudvikling. 

Derudover bliver der sat fokus på den daglig drift, når der arbejdes med effektiviseringsmuligheder for større lønsomhed. Du kommer her også til at arbejde med emner som lean, salg, kunder, produkter og services, målstyring og prioritering af opgaver. 

Du ser også mod fremtiden og hvilke planer, der giver dig de bedste muligheder på markedet. Du arbejder med forretningsplanen, innovation, forandringsledelse, mission, vision, strategi og digitalisering. 

Ydermere er der på dette modul også fokus på at få idéerne og planerne ført ud i livet. Der er derfor stor fokus på at lykkes med de nye tiltag, der er vokset frem under forløbet. 

3-6 måneder efter dette specialiseringsmodul bliver der afholdt et valgfrit afslutningsmodul. 

 

Modul 3: Afslutning (1 dag)

Pris: 1.995,- kr. inkl. forplejning, ekskl. moms

På det afsluttende modul bliver der samlet op på alle succeshistorier, og der er god mulighed for at lære af hinandens sejre og fiaskoer. Derudover er der tid til at netværke og skabe endnu stærkere relationer til andre virksomhedsejere. 

Underviserteamet bag

Anders Nielsen

Chefkonsulent hos IBC

Anders er cand.mag i kommunikation og certificeret coach. Derudover har han en række andre certificeringer i DISC (PPA), TEAMS og TEIQ (emotionel intelligens) fra Thomas International, Belbins teamroller, Insights Discovery adfærdsprofiler samt Extended DISC. 

Anders har i mange år arbejdet som leder i flere større internationale virksomheder, udover sin egen rådgivningsvirksomhed, med fokus på salg, ledelse og kommunikation. 

Han er specialist i personlig udvikling og læring hos både ledere og medarbejdere, strategisk kompetenceudvikling i samarbejde med ledelse og HR på kundesiden samt design af virksomhedstilpassede forløb. Anders har gennem årene løst opgaver for blandt andet YouSee, GLS, PostNord, Easyfood, Caverion, ALDI og Danske Speditører (DASP).   

Anders gør meget ud af, at undervisningen bliver personligt og brænder for forankring af værktøjer og processer. Hans personlige passion er at gøre værktøjer anvendelige i praksis, og fokus er derfor i lige så stor grad på den personlige og mentale del.

Se video med Anders her.

 

Målgruppe

Ejerlederen er for dig, der er virksomhedsejer og/eller beslutningstager i en mindre eller mellemstor virksomhed, og som både har lyst til at udvikle sin egen rolle som leder, ligesom du vil være med til at tegne virksomheden udadtil. 

Pris

DKK 3195,- ekskl. moms

Praktisk info

Ejerlederen strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen, Kolding - 20/08/2020

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00-16-25:


Modul 1 - introduktion til ejerledelse i praksis

20. og 21. august 2020

Ønsker du at tage hele forløbet, kan du herunder se de kommende undervisningsdage:

Modul 2 - specialiseringsmodulet

24. og 25. september 2020
22. og 23. oktober 2020
12. og 13. november 2020
7. december 2020

Modul 3 - det afsluttende modul

11. januar 2021


Firmakurser

AMU-prøver

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Ejerlederen strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen, Kolding - 20/08/2020

Der er undervisning følgende dage fra kl. 9.00-16-25:


Modul 1 - introduktion til ejerledelse i praksis

20. og 21. august 2020

Ønsker du at tage hele forløbet, kan du herunder se de kommende undervisningsdage:

Modul 2 - specialiseringsmodulet

24. og 25. september 2020
22. og 23. oktober 2020
12. og 13. november 2020
7. december 2020

Modul 3 - det afsluttende modul

11. januar 2021


Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.