Ejerlederen - basis

Brænder du for at udvikle din virksomhed og dyrke det gode købmandskab? Ejerlederen er for dig, der har en travl hverdag, men alligevel vil investere i din forretning med nye kompetencer.
Tilbage til kurset

På forløbet lærer du om

Få kompetencerne til hurtigt og nemt at komme i gang med at udvikle din forretning.

Ejerleder-forløbet er delt op i to kurser. Du tager først dette basismodul i ejerledelse. Herefter kan du med fordel arbejde mere i dybden med dine udviklingstanker på vores specialiseringsmodul.  

På dette basismodul arbejder du med følgende områder:

  • Effektivisering i driften - hvor kan du tage fat?
  • Det gode købmandskab - er salget på rette spor, og får kunderne den rigtige service?
  • Fremtidens forretning - hvor skal din forretning hen, og hvordan kommer du det? Er forretningen fx digital nok?

 

Om forløbet på basismodulet

Ejerleder-forløbet består af et intensivt basismodul + et længere specialiseringsmodul, hvor der er mulighed for at udbygge dine kompetencer.

På dette basismodul i ejerledelse får du et indledende webinar, to korte kursusdage på IBC samt en halv dag med fjernundervisning. Det samlede omfang med dette basismodul er derfor ca. to dage.

Opstartswebinar: kl. 19 - 20
Kursusdag 1 på IBC: kl. 8 - 13
Fjernundervisning: kl. 18 - 20
Kursusdag 2 på IBC: kl. 8 - 13

Indimellem aktiviteterne vil der være opgaver, som skal løses hjemme i virksomheden. Det giver dig fuld fleksibilitet i forhold til en travl hverdag og giver dig samtidig konkrete værktøjer, du kan bruge med det samme.

I et netværk med andre ejerledere vil du arbejde teoretisk og praktisk med ledelse, drift og udvikling.

Underviserteamet bag

Anders Nielsen

Chefkonsulent hos IBC

Anders er cand.mag i kommunikation og certificeret coach. Derudover har han en række andre certificeringer i DISC (PPA), TEAMS og TEIQ (emotionel intelligens) fra Thomas International, Belbins teamroller, Insights Discovery adfærdsprofiler samt Extended DISC. 

Anders har i mange år arbejdet som leder i flere større internationale virksomheder, udover sin egen rådgivningsvirksomhed, med fokus på salg, ledelse og kommunikation. 

Han er specialist i personlig udvikling og læring hos både ledere og medarbejdere, strategisk kompetenceudvikling i samarbejde med ledelse og HR på kundesiden samt design af virksomhedstilpassede forløb. Anders har gennem årene løst opgaver for blandt andet YouSee, GLS, PostNord, Easyfood, Caverion, ALDI og Danske Speditører (DASP).   

Anders gør meget ud af, at undervisningen bliver personligt og brænder for forankring af værktøjer og processer. Hans personlige passion er at gøre værktøjer anvendelige i praksis, og fokus er derfor i lige så stor grad på den personlige og mentale del.

Se video med Anders her.

 

Målgruppe

Ejerlederen er for dig, der er virksomhedsejer og/eller beslutningstager i en mindre eller mellemstor virksomhed, og som både har lyst til at udvikle sin egen rolle som leder, ligesom du vil være med til at tegne virksomheden udadtil. 

Når du har gennemført dette 2-dages basismodul i ejerledelse, kan du komme mere i dybden med dine udviklingstanker og din egen rolle som leder på specialiseringsmodulet.

 

Pris

DKK 1495,- ekskl. moms

Praktisk info

Ejerlederen - basis strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen - basis, Kolding

Firmakurser

Prøver

AMU-fag og pris

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Ejerlederen - basis strækker sig over 2 undervisningsdag(e), og udbydes i Kolding

Ejerlederen - basis, Kolding

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.