Ejerledelse

Små og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk økonomi. Styrken i deres konkurrenceevne, produktivitet samt vækstpotentiale er ofte bundet til ejeren, som er øverste leder af virksomheden.
Tilbage til kurset

På kurset lærer du om

Med uddannelsen ejerledelse får du en dynamisk og praksisorienteret uddannelse, hvor du lærer at håndtere og facilitere dagligdagens ledelsesopgaver. Du arbejder med ledelse, salg, kommunikation og balanceret forretningsdrift.

Modul 1: Målsætninger for virksomheden

Modul 2: Ledelsesværktøjer

Modul 3: Opgavestyring og prioritering

Modul 4: Ledelsesværktøjer

Modul 5: Kundeloyalitet gennem salg og service

Modul 6: Marketing og sociale medier som kundeplatform

Modul 7: Prissætning og forhandling

Modul 8: Balanceret salg – pipelinestyring og forecast

 

Udbytte

Du bliver udfordret i forhold til hvordan tankerne fra modulerne kan bruges og implementeres hjemme i virksomheden i praksis.

Du får udleveret en personlig køreplan med konkrete opgaver til de enkelte moduler og til hjemmearbejde mellem modulerne.

Kursusindhold

Modul 1: Der stilles skarpt på virksomhedens overordnede målsætning og hvordan den omsættes til praksis gennem konkrete delmål og udviklingsområder

Modul 2: Der sættes fokus på lederens egne ressourcer og kompetenceudvikling.

Modul 3: Tidsrøverne sættes under lup og der arbejdes med konkrete prioriteringsværktøjer i forhold til egne og virksomhedens KSF’er (Kritiske Succes Faktorer)

Modul 4: Med udgangspunkt i teorierne bag (Hverdagsledelse) arbejdes der med lederadfærd i forhold til team- og medarbejderudvikling

Modul 5: Der arbejdes med segmentering af kunder og definition af ønskekunder. Herunder hvilke tiltag der kan gøres, for at fastholde kunderne, gøre dem loyale og opnå flere henvisninger den daglige forretning

Modul 6: Kunderne er også online. Vi ser på virksomhedens ”digitale beredskab” og arbejder med konkrete eksempler på, hvordan de sociale medier kan bruges aktivt til salg og service

Modul 7: Tilbudsgivning og prisforhandlinger er afgørende for projekters indtjening. Vi arbejder med cost benefit beregninger, god tilbudsgivning og konkrete eksempler på forhandlingsteknikker

Modul 8: Økonomiske nøgletal og måltal (KFI’er) er vigtige for at sikre en stabil omsætning året rundt. Vi arbejder med nøgle- og måltal og introducerer et konkret redskab til at styre virksomheden gennem året i balance

Underviserteamet bag

Anders Nielsen

Chefkonsulent hos IBC

Anders er cand.mag i kommunikation og certificeret coach. Derudover har han en række andre certificeringer i DISC (PPA), TEAMS og TEIQ (emotionel intelligens) fra Thomas International, Belbins teamroller, Insights Discovery adfærdsprofiler samt Extended DISC. 

Anders har i mange år arbejdet som leder i flere større internationale virksomheder, udover sin egen rådgivningsvirksomhed, med fokus på salg, ledelse og kommunikation. 

Han er specialist i personlig udvikling og læring hos både ledere og medarbejdere, strategisk kompetenceudvikling i samarbejde med ledelse og HR på kundesiden samt design af virksomhedstilpassede forløb. Anders har gennem årene løst opgaver for blandt andet YouSee, GLS, PostNord, Easyfood, Caverion, ALDI og Danske Speditører (DASP).   

Anders gør meget ud af, at undervisningen bliver personligt og brænder for forankring af værktøjer og processer. Hans personlige passion er at gøre værktøjer anvendelige i praksis, og fokus er derfor i lige så stor grad på den personlige og mentale del.

Se video med Anders her.

 

Samarbejde

Kurset er udviklet af ITD i samarbejde med IBC Kurser og IBC Konsulenthus og sætter fokus på de særlige udfordringer og behov, der er i transport og logistikerhvervet, når man i dagligdagen ud over drift skal generere salg.

Målgruppe

Ejerledelse henvender sig til dig, der ønsker at blive bedre til at anvende relevante ledelsesværktøjer situationsbestemt herunder uddelegere ansvar, kompetencer og opgaver i forhold til den enkelte medarbejders aktuelle behov. Du får fokus på at skabe trivsel og motivation samt øge effektivitet og produktivitet, uden at det resulterer i stress og mistrivsel.

Kurset har primært fokus på medarbejdere inden for spedition og transport.

Praktisk info

Ejerledelse strækker sig over 4,5 dage, og udbydes i Kolding

Ejerledelse, Kolding

Firmakurser

Workshops

Uddannelse skal være en oplevelse

I Kolding kan du opleve IBC Innovationsfabrikkens prisbelønnede arkitektur. Rammerne på denne fabrik er kunst, plantevægge, fugle og rislende vand. 

Andre lokationer

IBC Esbjerg
Stormgade 200
6700 Esbjerg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Sønderborg
Hilmar Finsens Gade 18
6400 Sønderborg

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - Tønder
Plantagevej 35
6270 Tønder

Vis adresse på Google maps

 

IBC Kurser - København
Børsen, Slotsholmsgade 1
1217 København K

Vis adresse på Google maps

Ejerledelse strækker sig over 4,5 dage, og udbydes i Kolding

Ejerledelse, Kolding

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.