AMU på IBC Kurser

AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelser og dækker over en lang række korte, faglige kurser, hvor kompetencerne udvikles i forhold til din jobfunktion.

AMU kurserne er skabt i et samarbejde mellem arbejdsmarkedets parter, virksomheder og brancheorganisationer, der har tilrettelagt indhold, faglighed og forløb efter behov indenfor arbejdsmarkedets forskellige områder.

AMU = korte og målrettede kurser

Kurserne har til formål løbende at optimere og udvikle arbejdsstyrken og finansieres derfor dels af Undervisningsministeriet og del af virksomhederne.

AMU er for alle

Når du deltager på AMU kurser, har du ret til VEU godtgørelse, hvis du ikke har en videregående eller højere uddannelse. Det betyder, at du kan deltage i kurserne og kun betale den lave AMU-pris for undervisningen. Har du derimod en videregående uddannelse, skal du betale fuldt deltagergebyr, og du kan ikke få VEU-godtgørelse.

VEU-godtgørelse >

 

Vælg dit kursus

Udbuddet af AMU kurser dækker over mere end 3000 kurser på landsplan. IBC sætter en ære i at være konkurrencedygtig, og har derfor en palllette af kurser inden for AMU.
Vi tilbyder en række kurser inden for økonomi, sprog, ledelse, kommunikation, grafisk design og mange andre områder. Samtidig er IBC er partner i Trekantsområdets VEU-center, hvor der overordnet arbejdes på at lette tilgangen til uddannelse og på at kompetenceudvikle den voksne arbejdsstyrke.

Voksenuddannelse >

 

Vores undervisere er specialister på deres fagområder og dedikerede formidlere, som sætter en ære i at levere det bedst mulige kursusudbud, der løbende evalueres i samråd med kursisterne.

Tilmeld dig nyhedsbrev - få gratis mini e-bøger, tips og tricks og invitationer til gratis morgenseminarer.