AMU er godt – nu bliver det endnu bedre

2020 varsler et kærkomment løft af amu-kurserne. Alle amu-kurser over hele landet får i 2020 tilknyttet prøver, der kvalificerer deltagernes udbytte af kurserne i endnu højere grad end tidligere.

AMU har altid været et område, hvor vi har forsøgt at kombinere det at der er højt til loftet samtidigt med at vi er fagligt velfunderede. De nye regler kommer til at sikre den sidste del i endnu højere grad.


For dig som arbejdsgiver

Du får nu en kvalitetssikring af dine medarbejderes deltagelse på amu, således at du kender de faglige kompetencer, dine medarbejdere vender tilbage til organisationen med, og i endnu højere grad kan hjælpe dem med at omsætte disse til en værdiskabende praksis hjemme i organisationen.


For dig som kursusdeltager

Du får nu en tryghed i, at du tilegner dig de kompetencer, amu-faget er sat i verden for at give dig. Men vigtigere, får du også et kvalitetsstempel fra undervisningsministeriet, som rækker udover dit amu-bevis. Det vil sige, at du med hvert amu-fag kan være tryg i at erhverve dig de kompetencer, som er beskrevet i fagene.Og hvad betyder det i praksis?

Her på IBC synes vi, at det nye initiativ er fantastisk og giver så meget mere værdi for vore kursister. Naturligvis er der også en praksis forbundet med dette, som med alle nye tiltag. Du vil som kursist ikke opleve de store forskelle på vore AMU-forløb, da vi allerede har et meget højt fagligt niveau og et skarpt fokus på AMU læringsmålene. Vore dygtige designere kan altid hjælpe din organisation med at sammensætte de rigtige amu-fag til din virksomheds behov og medarbejdernes sammensætning.

Gratis mini e-bøger fra eksperter, tips og tricks, videoer og invitationer til IBC's gratis morgenseminarer.